16 Mart 2014 Pazar

Dermoeczanem'den Alışveriş

Fonda ofis masam.

Biraz gecikmeli de olsa dermoeczanem.com'dan yaptığım alışverişi paylaşabiliyorum. Göz altı morluklarıma savaş açtım, internetten araştırdım, denemelerime Auriga Cernor XO ile başlamaya karar verdim. En ucuz fiyatı da dermoeczanem.com'da görünce hemen siparişi verdim. Zaten ürünleri incelemek için çok sık kullandığım bir siteydi, böylece ilk alışverişimi de yapmış oldum.


Siparişimi gece yarısı verdim, ertesi gün kargoya verildi, sonraki gün de kargo elime geçti. Sipariş takibi de iyiydi. İnsan küçücük kutuyu görünce buna mı 100 lira verdim diyor ama fiyatlar ve ürün çeşitleri açısından ben dermoeczanem.com'u avantajlı buldum. Gördüğünüz gibi ürünler teker teker paketlenmişti, hiçbirinde ufak bir çizik bile yoktu. Bir de yine resimde gördüğünüz Nuxe Nirvanesque göz ve cilt kremi testerı eklenmiş kutuya. Biraz daha tester olsa daha da memnun olurdum. Nuxe sevdiğim bir marka, göz kremi testerını da kullandım yorumlarım ay sonunda 'taze bitenler' yazısında olacak. 


Sıra geldi neler aldığıma:

* Auriga Cernor XO Cream: 10 ml.lik minicik bir tüpte bol bol K vitamini. Kullanmaya başlayalı 2 gün oldu, yorumlar tüp bitince gelecek. Fiyatı 48 TL (Şimdi 54 TL olmuş)

* Figs & Rouge Dudak Kremi (Coco Rose): Dudak kremi ararken bu markayı buldum. Figs & Rouge'un internet sayfasına da girdim ve hem içeriği hem de tasarımı çok hoşuma gitti. Birkaç kere kullandım, biraz hevesim kırıldı… yorumlar yakında. Fiyatı 19,12 TL

* Figs & Rouge El Kremi (Cherry Blossom): İçeriğini ve paketlerini o kadar beğendim ki el kremini de atıverdim sepete. Pahalı sayılır ama kendimi 80 ml. diye avutuyorum. Fiyatı 23,20 TL

* Organique Gliserinli Sabun (Guarana): Böyle süslü sabunlara bayılıyorum. Bunu ve arkadaşlarını görüp beğeniyordum. 100 lira tutarını aşan siparişlerde kargo ücretsiz olduğundan bunu da sepete ekleyip indirimli almış oldum. Fiyatı 9,90 TL

2 yorum:

  1. merhaba :) bunlar orjnal ürünler mi benimde almak istediğim ürünler var ama ilk defa burdan alıcm o yüzden orjinal mi değil mi diye kararsızım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha sonra da bu siteden pek çok kez sipariş verdim, hiç sahte olduğundan şüphelendiğim ürün olmadı. Müşteri hizmetleri çok ilgili, bir sıkıntınız olursa da çözüm bulurlar diye düşünüyorum.

      Sil