5 Mart 2014 Çarşamba

And the Oscar goes to … Clarins



Geçtiğimiz pazar 86. Academi Ödülleri (Oscar) dağıtıldı. Gecenin sunucusu Ellen DeGeneres törende pizza partisi vermeye kalkıp konuklardan pizza için para toplamaya başlayınca olan oldu. Kevin Spacey ve Brad Pitt şapkaya para attılar ama o gece en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alan Lupita Nyong'un yanında hiç bozukluk yoktu. O da ne yapsın çantasından kendince değerli bir şeyi attı şapkaya: Clarins HydraQuench Moisture Replenishing Dudak Kremi. 

Oyuncunun elbisesiyle uyumu gözlerden kaçmayan dudak kremi bir anda yıldız oldu. Yahoo'nun haberine göre ABD'de liste fiyatı 24 dolar olan krem pazartesi sabahı itibariyle bütün büyük kozmetik mağazalarında tükenmiş. Stoklar yenilenmiş ama talep hala çok yüksekmiş. Yani Oscar Clarins 'e gitmiş.

Bu bir ürün yerleştirme miydi, gizli reklam mıydı, yoksa Lupita Oscar törenine bile parasız giderim ama Clarins dudak kremim olmadan asla mı diyor bilinmez. Yalnız ben bile yüksek fiyatına rağmen alıcı gözüyle baktım kreme. Aramızda Clarins HydraQuench Moisture Replenishing Dudak Kremi kullanan var mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder