12 Ağustos 2014 Salı

Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada Kampanyası


Garnier'in aslında uzun süredir piyasada olan ama son dönemde yoğun şekilde reklamını yaptığı bir ürünü var: Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 Arada - temizleme, peeling, maske.

Bu ürün için oluşturulmuş olan http://cildineiyibak.garnier.com.tr adresli sayfadaysa ilginç bir kapmanya var. Sinem Kobal'ın sunduğu ufak bir test var, onu doğru yanıtlarsanız açılan pencerede sizden adresinizi ve adınızı yazmanızı istiyor ve bir ürünü denemeniz için size göndereceklerini söylüyor.

Gerçekten de gönderiyorlarmış. Ben geçen perşembe veya cuma öylesine yapmıştım, bugün (salı) elime fotoğrafını gördüğünüz ürün geçti. İçinden bir de cilt testi çıkıyor. Önce bu testi yapıp cilt tipimizi belirleyip yağlı veya karma ise ürünü 4 hafta kullanmamızı istiyor. Sonra da aynı testi tekrarlayarak farkı görebilecekmişiz.

Sonucu bilsem de ilk testi yaptım ve elbette cildim yağlı çıktı. Bakalım bir fark yaratacak mı gerçekten. Pek sanmıyorum ama ilerleyen günlerde maske olarak denemeyi düşünüyorum.

4 yorum:

  1. Kargo ücretini alıyorlar mı? Güvenli mi yani adresini filan söylüyürsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo ücreti istemediler. Hatta bugün aynı üründen bir tane daha geldi, onda da istemediler. Nasıl bir güvenlik sıkıntısı olabilir bilmiyorum, ben iş adresimi verdiğim için çok da tedirgin olmadım açıkçası.

      Sil
    2. Peki adres yazılan yer kısıtlı yani adresimi tam yazamadım sığmıyor.Sizinde böyle bir durum oldu mu

      Sil
    3. Hayır, ben tam adresimi azabilmiştim.

      Sil