28 Nisan 2014 Pazartesi

Bugün Aldıklarım - 7

Bugün ve dün aldığım ürünlerle karşınızdayım. Bu hafta sonu yine bütçemi sarsan bir haftasonu oldu. Yine de pişman değilim :) Önce sarf malzemeleri, sonra bir takım diğer şeyler. İşte aldıklarım:


* Kotex Ultra Dry & Soft Normal: Ben Kotexçiyim. İndirimli olunca da aldım büyüğünden.  Fiyatı 6,99 TL (Watsons)

* Orkid Platinum Normal: O anda başka güvenilir bir marka yoktu, aldım gitti. Yoksa kokulu olanlardan rahatsız oluyorum. (Bim)

* L'oreal Perfect Clean Peeling: Aslında peelingim vardı ve bu ürüne ihtiyacım yoktu ama ilk çıktığı günden beri hep yan gözle kesip kesip almıyordum. Sonunda indirimli olduğunu görünce aldım. Uygun olursa hediyeleşme etkinliğinde kullanabilirim. Olmazsa zevkle ben kullanırım. Fiyatı 11,90 TL (Watsons)

* Selesta Life Kükürtlü Zeytinyağlı Sabun: Dönemsel sivilce sorunu çıktı başıma. Ergenliğime dönüp belki de kükürtlü sabun işe yarar diye düşündüm. Yalnız sonra katologdan gördüm ki ikincisini alsaymışım indirimli olacakmış. Fiyatı 3,50 TL (Watsons)

* Selesta Life Bilkisel Sabun (Mentol-Zeytinyağı): Mentollü sabun nasıl oluyor ki, ellerim böyle soğuk soğuk mu olacak diye meraktan aldım. Fiyatı 1,99 TL (Watsons)

* Pastel Show by Pastel Göz Kalemi: Gümüş renkli ve sedefli göz kalemim bitmek üzere ama ben bu renk ve istediğim gibi kalemi tekrar bulamıyordum. Görünce hemen aldım. Fiyatı 6,99 TL (Watsons)


* Ikea Trensum çift taraflı ayna: Eski aynam toz topluyordu ve artık eklem yerleri eskidiğinden istediğim açıyla duramıyordu. Uygun fiyatlı bulup bunu aldım. Yalnız bir masa üstü aynasının bile montaj gerektirmesi beni benden aldı. Fiyatı 9,99 TL (Ikea)

* Ikea Skubb çekmece içi düzenleyicisi: Bakım malzemelerimi sakladığım çekmecem ürün sayısının artmasıyla kontrol edilemez bir hale gelmişti. Bu işe yarayacak sanıyorum. Sonucu sizinle paylaşacağım. Fiyatı 9,99 TL (Ikea)

* Ecotools Concealer Airbrush: Aslında ben far fırçası almak istemiştim ama arkadan çok ellenmemiş bir fırça alayım derken aynı fiyatlı kapatıcı fırçasını almışım. Oysa benim sıvı kapatıcım bile yok :) Olsun kısmetimde varmış, zaten far da sürülüyor, sıkıntı olmuyor. Fiyatı 9,90 TL (Gratis)

* Lionesse Sünger Bigudi: Maşa mı bigudi mi derseniz, bigudiciyim :) İri dalgalı saçlar yapabilmek için bunları aldım. Fiyatı 6,99 TL (Watsons)

4 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini :) Lorealin Peelingini bende almistim iki kere zamaninda, özellikle plastik sey cok güzel gelmisti ozamanlar cildime, ama siviyi kullanamamistim akne problemim oldugu icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım herkes o temizleme pedi için almış ürünü :)

      Sil