13 Mayıs 2014 Salı

Şımarık Saksım Geldi

İlk kez bir hediyeleşme etkinliğine katıldım. Benzer aktiviteleri bloglarda görmüştüm. Bir de ben deneyeyim, değişiklik olsun deyip Gizem'in Saksısı'nın Şımarık Saksı etkinliğine katıldım.

Ben ve Seray eş olduk. Hemen mailleştik, bir düşünceler, bir planlamalar... Seray'la siyah ve beyaz gibiymişiz. Tek ortak noktamız yağlı ciltlerimiz. Onun dışında zevklerimiz, kullandıklarımız filan tam tersmiş. Biraz yaş farkımız da var (farkın ne kadar olduğunu söylemememden yaşlı olanın ben olduğumu anlamışsınızdır). Ama sanki böyle daha eğlenceli oldu, baya beyin cimlastiği yaptım.

Hediyeleşmenin iki ana kuralı vardı; hediyeleri saksı içinde göndermek ve 30 liralık kozmetik koymak. Ben paketimi yaparken hem keyif aldım hem de zorlandım. Bir yandan sadece kendi zevkime uygun şeyler almamaya çalıştım, bir yandan da 30 lira kısıtına rağmen çok ucuz ve kalitesiz şeyler almamaya uğraştım. Neyse benim paketimi beğenip beğenmediğini Seray'ın kucukmakyajsever.blogspot.com.tr blogundan takip edebiliriz sanıyorum.

Saksının üstündeki renkli parçalar da Seray'ın eklemesi :)
Bense onun saksınını çok beğendim. Bir kere, burada göremeseniz de, her şeyin üstüne notlar yapıştırmış, bir de mektup yazmış. Yazdıklarından ve ürünlerden her şeyi düşünüp aldığı belli. Saksı da o kadar çok şey var ki ben açıp baktıktan sonra aynen içine geri sığdıramadım. 

Cilt maskelerini nasıl kullanacağım bilmiyorum. BURADA yazdığım gibi mendil şeklindeki maskelerden içim bir hoş oluyor. Ama bu maskeler de övülüyor. Bu fikre biraz alıştıktan sonra kesinlikle deneyeceğim.

Ojeleri çok beğendim. Hatta Essence'e çok benzeyen favori bir ojem de var. Yarın sabah spordan sonra bunlardan birini kullanacağım. Şu an Wet'n Wild'a çok yakınım ama toplantıda biraz ağır başlı olayım diye Golden Rose'a  da dönebilirim.

Ben Wet'n Wild çılgınlığının biraz dışındayım, henüz gidip hiçbir standına da bakmadım ama bu far bende olmayan bir renkti ve çok hoşuma gitti. Rimmel merak ettiğim bir marka, ilk denememi bu allıkla yapacağım. Gül rengi bir allığım vardı ama bu ton pembe allığım yoktu. Çok hoş görünüyor.


Dalan kremi annem kullanıyordu ve çok beğendiğini söylemişti. Çantada taşımaya uygun güzel bir ürün. Şu an kullandığım Alverde bitince buna başlayacağım. 

Abur cuburu kim sevmez!? Fotoğraftaki saksının içi çay, çikolata gibi şeylerle dolu. Çikolatalardan birini paketi ilk açtığımda götürdüm bile. Elimde yaşlanma karşıtı krem ve fondöten testerları olduğu için Seray'a hiç tester gönderemedim ama ben Sephora duş jelini zevkle kullanacağım. Burada kullanmayacağım başıca ürün meyve şeklindeki sabunlar olacak. İnşallah annene yakalanmazsın Seray :)

Ürünlerin hepsini anlatamam artık denedikçe yorumlarımı burada bulabilirsiniz. Seray'a tekrar teşekkürler!

5 yorum:

  1. Seray şahane bi kutu hazırlamış :)
    İyi günlerde kullan Beyza..
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Saksının üzerindeki süslemelere bayıldım! Ne kadar şirin olmuş o öyle. Hepsini güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
  3. Begenmene gercekten cok sevindim , o kadar farkliyiz ki benim sectiklerimi sevmezsin diye korktum . Hepsini guzel gunlerde kullan , saksini sabirsizlikla bekliyorumm ❤️

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Hepinize teşekkür ediyorum. Şu an bunları yazarken Wet'n Wild ojeyi kullanıyorum! :)

    YanıtlaSil