5 Mayıs 2014 Pazartesi

Clinique.com Alışverişi

Clinique az ürününü kullanmış olsam da beğendiğim bir marka. Sade ve anlaşılır olması sempati nedenim galiba. Geçenlerde bir arkadaşımda Clinique Chubby Stick'i görüp beğenince almam kaçınılmaz oldu. Çok memnun kaldığım alışverişimi biraz geç de olsa sizinle paylaşmak istedim.


Siparişimi de clinique.com.tr adresindeki sitesi üzerinden verdim. Çünkü Clinique.com.tr adresinden kargo ücreti ödemeden alabileceğimi görüp tester seçeneğini de fark edince gidip Sephora veya Tekin Acar'dan almak saçma geldi. Malum buralarda tester verilmiyor. Ben istemeye utanıyorum onlar vermemeye utanmıyor. Hayatta bana en çok testerı Watsons vermiştir, yazık! Neyse bu başka bir yazının konusu.


23 Nisan dolayısıyla 120 lira ve üzeri alışverişte de hediyeler geldiğini görünce daha iyi zamanlama olamaz diyerek Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm (07 Super Strawberry) ve 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemini (Tip 3) aldım.


Sitede dolaşırken sipariş sırasında acnefree kodunu girenlere mini bir Anti-Blemish Solutions seti geldiğini fark ettim. Onu da ekledim ve nemlendirici (7 ml.), sabun (15 gr.) ve tonikten (15 ml.) oluşan mini bir tester seti geldi. Sabunu değil ama diğerlerini yolculuklarımda keyifle kullanacağım.

Siparişim 99 TL'den fazla tuttuğu için gördüğünüz çiçekli makyaj çantasının içinde Superbalm Moisturizing Gloss (7 ml) ve Moisture Surge Krem (7 ml.) hediye olarak geldi.


Bahsettiğim gibi 23 Nisan'a özel kampanya ile iki deneme boy ürün daha paketime eklendi: Chubby Stick Intense (Broadest Berry, 1,2 gr) ve High Impact Maskara (3,5 ml). Ürünlerin tam boylarıyla kıyaslayınca bu ikisi çok iş görecek gibi.


Son olarak da her siparişle birlikte seçtiğiniz iki tester geliyor. Zaten üç seçenek var. Ben Lash Power Maskara (2,5 ml) ile Superdefense CC kremi (1,5 ml) seçtim. Siz Anti-Blemish fondöteni de seçebilirsiniz. Ben pek ten makyajı yapmadığım için CC kremi bile kullanacağımı sanmıyorum ama o mini mini maskaralar çok hoşuma gitti. Benim gibi haftada bir kere o da belki maskara kullananlar için böyle mini boy maskaralar olmalı en azından rafta kuruyup kalmadan kullanılırlar. 


Araya bayram ve hafta sonu girince ben ürünleri baya geç aldım ama aslında ikinci günün sonunda siparişim kargoya verilmişt. İnternet sitesi üzerinden kargoyu takip etmek gayet kolay oldu. Ürünler küçük bir karton kutunun içine konulmuştu. Tek tek paketlenmemişti ama ürünlerin kendi kutuları olduğu ve karton kutunun içinde savrulacak yer olmadığı için bu sorun değildi. Yalnız ürünlerin son kullanma tarihi açıkça yazmıyor. Batch numaralarından kontrol etmek gerek… Keşke bizi yormasalar. Bir de Anti-Blemish setinin plastik çantasının ağzı bozuk çıktı. O Sorun değil zaten tekarar kullanmaya değecek bir çanta değilmiş ama sabunun poşetinin de ucundan açık olması hoşuma gitmedi. 

Kısaca memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Eğer Clinique ürünü alacaksanız deneme ürünü vermemeye yeminli mağazalar yerine kesinlikle clinique.com.tr'yi tercih edin. 9 çeşit deneme ürünü ve bir makyaj çantası bence çok çok iyi. Üstelik online alışverişe özel ürünler de var. Memnun kaldığım ürünlerin devamını kesinlikle internet üzerinden alacağım.

6 yorum:

  1. Öncelikle güle güle ve güzel günlerde kullan. Chuby hoş bir stick ruj ama kalıcılık vs vasat oldupu için dönüp bir daha alacağım bir ruj değil. Çiçekli çanta çok şık. Ayrıca dediğin gibi dışardan tek bir ürün alsan bu kadar olmazdı! Clinique online alışverişi seviyorum <3
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Chubby'yi aslında ruj bile değil :) Pahalı bir lipbalm, ruju kendime yakıştırmakta ve kullanmakta zorlandığım için bu tip ürünleri tercih ediyorum. Ben de clinique online alışverişin tadını aldım bir kere artık zor vazgeçerim ;)

      Sil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş.
    Güle güle kullan aldıklarını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zehra, daha iyisi sizlerin olsu :)

      Sil
  3. güle güle Kullan, Gloss´u bende kullanmistim cok nemlendirici hos bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir anda çok fazla dudak ürünü tedavüle girdi, bunu daha sonra kullanmak üzere saklıyorum.

      Sil