1 Haziran 2017 Perşembe

Bitti!


En son biten ürünler yazımı Ocak ayında yazmışım. O günden beri kullandığım ürünler bitmiyordu. Artık 3. ayda her şey bir anda bitmeye başladı. Bundan sonra biriktirmeyeceğim, hemen yazacağım diyordum ama yine bir yığınla karşı karşıyayım.


Le Petit Marseillais Çam ve Deniz Rezenesi Banyo ve Duş Jeli: Kokusu unisex ve çok ferah. Köpürmesi de güzel. Beğendim.

Dove Advanced Hair Series Oxygen Moisture Şampuan: Yağlı saçlara uygun hoş bir şampuandı ama benim beklentim daha fazlaydı. Daha uygun fiyatlı olan Elseve şampuanları daha çok beğeniyorum.

Nesti Dante Rosa Sensuale Sabun: Hem el hem de vücut sabunu olarak kullanıyorum ve çok memnunum.

Elseve Argenin Şampuan: Elseve şampuanlar genel olarak bana iyi geliyor. Bu şampuandan da memnun kaldım. Saçlarımı yumuşattı, temizledi, yağlandırmadı ve güzel köpürdü.


Vaseline Sprey Nemlendirici: Tam yazlık, hemen emilen, hafif bir ürün. Ben sevdim.

Nivea Soft Nemlendirici Krem: Bir klasik. Yatağımın baş ucunda tutup yatmadan nerede kuruluk varsa oraya uyguladım. Çok amaçlı hoş bir ürün. Keşke biraz daha az koksa.

Dove Original Body Silk El ve Vücut Kremi: İyi bir market ürünü, özellikle el kremi olarak ama kokusu çok baskın. Bu yüzden el kremi olarak kullanmakta zorlandım.

Peter Thomas Roth Vücut Losyonu: Silikonlu, ince, kolay emilen bir yapısı var. Kayısılı ferah kokusu da hoş. Bu küçük boyunu el kremi olarak kullandım. Tam boyu bir vücut losyonuna değmeyecek kadar pahalı olduğundan almayı düşünmüyorum, yoksa ürün güzel.


Garnier Saf ve Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Orijinaline kıyasla tek farkı içinde alkol olması. Makyaj çıkarma performansı orijinali gibi ve göz çevresinde de hassasiyet yaratmıyor. Orijinali de bu da fiyat-performans oranı açısından harika.

Nivea T-bölgesi Temizleyici Bantlar: Uygulaması çok acılı ve cildimi çok kızartıyor. Sonuç da öyle çarpıcı değil. Bu paketi bitirmem yıllar aldı. Yeniden almayacağım.

Ahava Arındırıcı Kil Maskesi: Hassas ciltlere uygun temiz içerikli hoş bir maske ama fiyatı biraz fazla. Yeniden almayı düşünmüyorum.

SVR Sebia Clear SPF 50 Güneş Kremi: B3 vitamini içermesi büyük bir artı. Koruması da gayet güzel. Yapısı benim için kışa daha uygun. Şimdi Avene Cleanance SPF 50 var sırada ama kışa tekrar bunu alabilirim.



Sensodyne Daily Care Original Diş Macunu: Sensodyne en sevdiğim diş macunu markalarından biri. Tadı bana biraz fazla mentollü gelse de etkisinden memnunum.

Veet Yüze Özel Sir Ağda Bantları: Yıllardır kullanıyorum. İndirimde yeniden aldım.

Rebul Yaseminli Kolonya: Güzeldi, küçük boylar seyahatlerde çantaya atıp her şeyi dezenfekte etmekte çok işe yarıyor.

Carolina Herrera 212 EDT: Diğer parçası annemde. Bu ise kaçıncı şişemdi hatırlamıyorum.


Testerlar: Dermalogica Skin Smoothing Cream; azıcığı yeterli geldi, yapısı çok hoş ama bu kadar kullanımla daha fazlasını söylemek mümkün değil. Dermalogica Multivitamin Thermafoliant; incecik tanecikleri çok hoşuma gitti ama bir peelinge asla vermeyeceğim bir fiyatı var. The Body Shop Vitamin E Gündüz Kremi; benim gibi yağlı ciltler için çok fazla. Estee Lauder Modern Muse EDP; beni pek etkilemedi.

Ivır zıvırlar: Apax pamuk hala favorim. Watson aseton fiyatıyla favorim. Uni Wipes Travel Pack dokusu, ıslaklığı ve kurumamasıyla gözüme girdi.

2 yorum:

  1. bu yaz Avene değil SVR ürünlerindene birini deneyeyim diyorum. Yıllardır Avene vazgeçilmezim. 212 'den bende birkaç şişe bitirmiştim hele lise zamanında benim için vazgeçilmez bir koku olmuştu. Uzun zamandır kullanmıyorum, özledim!
    Gelsin yeniler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. SVR Güneş kremini kış için not ettim... yenilerini güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil