1 Haziran 2014 Pazar

Taze Bitti - 4


Mayıs ayında az ürün bitirdim ama önemli ve uzun süredir kullandığım ürünlerdi. Artık yenilerine geçeceğim için mutluyum. Buyrun beraber bakalım:


1- Watsons Deo Mist Ocean Breeze Deo: İş yerindeki masamda kalemliğimde duruyordu, ihtiyaç duydukça fıslatıyordum. Pratik bir şey. Kokusu temiz, akuatik, çok özellikli değil ama hoştu. Kalıcılığı yok denecek kadar azdı. Tekrar almadım, şişesine Rebul kolonya doldurup kullanacağım.

2- The Body Shop Naneli Serinletici Ayak Losyonu: Bir zamanlar bir alışverişimde bu losyon, çoraplar ve ayak törpüsü hediye olarak verilmişti. Önce biraz rafta bekledi sonra da benim bu ürünü bitirmem yıllarımı aldı. Ben diyim 3 siz diyin 4, öyle yani. Sonunda bittiğine çok memnunum. Ayaktaki serinletici nane ferahlığını sevdim. Nemlendirmesi ortaydı, çatlamış topuklara merhem olmaz. Yalnız şişesinden nefret ettim. Son bir yılını o minik kapağı üstünde baş aşağı durarak geçirdi. Şişede değil de tüpte olsaydı daha iyi olurdu. 

3- Auriga Cernor OX Cream: Çocukluğumdan beri benimle olan morluklarımı azıcık olsun açar ümidiyle aldım. K vitamini içeriyormuş. 2,5 ay çok düzenli kullandım ve sonuçtan emin değilim; sanki biraz açtı gibi ama acaba bana mı öyle geliyor? İçeriği pek temiz olmadığı ve normal kremlere göre küçük olduğu için tekrar almadım ama ileride yeniden alabilirim, belki… Detaylar BURADA.



4- Veet Sir Ağda Batları (Yüz): Eskiden güzellik merkezinde ağda yaptırırdım çok uzun zamandır Veet kullanıyorum. Hem pratik hem de az çok aynı etkiyi yapıyor. Üstelik çok daha ekonomik. Bıyık bölgem için kullandım, leke filan yapmadı. Yeni seri olanından yine aldım. Yine alırım.

5- Avene Cleanance Gel: Çok severek kullandığım, son derece hassas ve bereketli bir temizleyiciydi. Detaylı yorumlarımı BURADAN bulabilirsiniz.

6- Pamuklar: Her bitenler yazısında bunlar vardır. Ektradan tek söyleyeceğim Lilibe Bio pamuk övülüyordu ve gerçekten tok, yumuşak ve uygun fiyatlı pamuklarmış. Daha ucuz ve en az onun kadar yumuşak olan Apaks olmasa bu pamukla devam edebilirdim.

4 yorum:

  1. Avene Jel bende de var.Bitiremem sanırım.Çok az miktarı yetiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de günde iki kez kullanarak 7 ayda bitirdim. Çok bereketli, hatta biraz fazla bereketli gerçekten :)

      Sil
  2. Bende Avene jel hakkinda yorum yazacaktim, bakiyorum hepimiz hem fikiriz :D Nasil bir ürün hayret, bitmek bilmiyor, benimde Avene temizleme sütüm bitmek üzere simdi yaz boyu jeli kullanacagim, ama sanirim seneye ancak biter ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jeller ister istemez daha çok kullanılıyor herhalde ama bu sıvı gibi olduğu için birkaç damla kullanıyorsun ve yetiyor. Bittiğinde de bir duygusallık oldu, çok alışmışım :D

      Sil