28 Haziran 2014 Cumartesi

Garnier Express Çift Etkili Göz Makyajı Temizleyicisi



Garnier'in Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu bir anda patladı biliyorsunuz. Onunla aynı seriden olan Garnier Express Çift Etkili Göz Makyajı Temizleyicisi de olumlu yorumlar alıyor. Ben de artık misel suyla suya dayanıklı maskarayı çıkarmaktan bıkıp çift fazlı bu makyaj temizleyiciyi aldım. Gördüğünüz gibi şişenin de neredeyse yarısına geldim. Yorumlarıma geçmeden ürün ve gözlerim hakkında bilgi vereyim:

Çift fazlı, suya dayanıklı ürünleri çıkarabilecek, parabensiz, kirpikleri güçlendirdiğini iddia eden bir ürün. Benim gözlerimse cildimin geri kalanının aksine hassas ve kirpiklerim de maskaramı temizlerken dökülüyor. Bazen pamukta hiç kirpik görmüyorum bazen de dört tane birden görüyorum.

Bu temizleyici gözlerimde batma, yanma gibi rahatsızlıklara neden olmadı. Bazen maskara kolay çıksın diye pamuğa çok ürün döküyorum ve tabi gözümün üstünde bekletirken gözüme kaçırıyorum. O zaman hafif bir rahatsızlık hissetsem de sorun olacak bir şey değil. Aşırı hassas değilseniz bence kullanabilirsiniz.

Kirpiklerim yüzünden her gün rimel sürmüyorum, dolayısıyla her gün bu ürünü de kullanmıyorum. haftada 1-2 defa kullanmayla da kirpikleri güçlendirmiyormuş onu gördüm. Zaten bir makyaj temizleyici bunu başarabilir mi emin değilim. Hatta böyle iddialı vaatler bana biraz itici geliyor.

Tek hamlede çıkanları görüyorsunuz.
Gelelim en önemli kısma, temizliğe. Ben pamuğa bolca döküp gözümde biraz bekletip öyle siliyorum. Tek hamlede rimeli farı kalemi kapatıcıyı her şeyi silip atıyor diyemem ama makyajınızın geniş özetini pamukta görüyorsunuz. Pamuğun temiz yerleriyle de biraz detay çalışında tamam oluyor. Etrafa bulaştırmıyor. Pratik, güzel bir temizlik sağlıyor.

Yağ bazlı bir ürün olduğundan temizlik sonrası yağlı bir his bırakıyor. Bazı temizleyicilere göre daha az ama yine de var. Açıkçası ben bunu önemsemiyorum çünkü zaten mutlaka duruluyorum hatta yüz temizleme jelimin köpüğünü şöyle bir gözlerime de bulaştırıp temizliyorum.

Kokusu pek yok. Şişesi kullanışlı. Ağzı kısmı pamuğa döktüğünüz ürün miktarını ayarlamanıza imkan veriyor. Fiyatı diğer market temizleyicilerine kıyasla normal, 10-12 lira civarında. Tabi ki sık sık indirimli bulabilirsiniz.

Özetle vazgeçilmez, müthiş, inanılmaz bir ürün değil ama işini iyi yapan, fiyat performans oranı yüksek, kullanımı kolay bir ürün. Gözünüzü yakan, makyajınızı bulaştıran ve çok daha fazla fiyata satılan temizleyiciler varken mutlaka bu ürüne de şans vermelisiniz.

6 yorum:

  1. Ben de kullandım, yeni bitirdim hatta canım, katılıyorum yorumlarına :)
    bu kadar uygun fiyatlı başka bir temizleyici bulamazsam yine alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta sonu yine indirim var Gratis'te galiba. Bence bu ürün de indirime girmiştir. Bir de yıllar önce Maybelline'ın temizleyicisini kullanmıştım, beğenmiştim de. Fiyatı nedir bilmiyorum ama onu da deneyebilirsin.

      Sil
  2. Benim denemediğim bir ürün, elimdeki temizleyiciler bittikten sonra alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence pişman olmazsın. Özellikle maskarayı göz çevresine bulaştırmamasını beğendim.

      Sil
  3. Makyaj temizleme ve fiyat konusunda gayet iyi, ben üçüncüye aldım yeni açacağım onu da =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neutrogena'nın temizleyicisi de övülüyor, en çok satan market temizleyicisi oymuş. Onu da denemek istiyorum ama içimde benim de bu ürünü tekrar tekrar alacağım hissi var :D

      Sil