7 Şubat 2016 Pazar

Palmolive Duş Jelleri


Sanırım duş jeli kullanan hemen herkes Palmolive Duş Jellerini kullanmıştır. Belki 10 yıl önce denediğimde cildimden arınmadığını, beni kaşındırdırğını düşünerek kullanmayı bıraktım. Sonunda Palmolive Thermal Spa'nın kokusuna dayanamayarak Palmolive'e yeniden şans verdim. Bir alana bir bedava kampanyası olduğu için de sepete Palmolive Aroma Therapy duş jelini de attım.

İki duş jeli de bu sefer beni kaşındırmadı. Jellerin durulanmadığı hissine de kapılmadım. 10 yıl içinde ürünlerin farmülasyonunun iyi yönde değiştiğini düşünüyorum. Bence tek olumsuz değişiklik Thermal Spa'daki taneciklerin azalıp küçülmesi olmuş. Ben granüllü duş jellerini ölü deriyi daha iyi temizlediği için seviyorum ama Thermal Spa'daki tanecikler o kadar az ve küçükki yıkanırken varlığı fark edemiyorum bile.


İki duş jeli de gayet güzel köpürüyor, yalnız ben Palmolive Aroma Theraphy'nin biraz daha çok köpürdüğünü veya köpüğünün biraz daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Palmolive Aroma Therapy aynı zamanda ter kokusunu geçirme kokusunda da daha başarılı. Palmolive Thermal Spa bazen inanılmaz derecede başarısız olabiliyor.

İki jelin de içeriğini yukarıda görebilirsiniz. İçerikleri tamamen aynı olsa da büyük oranda benzer. Ne Thermal Spa ciddiye alınacak derecede deniz tuzu içeriyor ne de Aroma Therapy içindeki çiçek özleri/yağları içerik listesinin başında. İki üründe de parfüm içerik listesinde önde geliyor sayılabilir. Gerçekten de iki jel de çok güzel ve yoğun kokuyor. Aroma Therapy'nin kokusu çiçeksi bir parfümü anımsatıyor. Koku açısından favorim ise Thermal Spa! Şişeden kokladığınızda çok temiz ve ferah kokuyor. Duşta sıcak ve buharla birlikte daha tatlı notalar da ortaya çıkıyor. Bath & Body Works Sea Island Cotton Duş Jeli ile birlikte kokusunu en çok sevdiğim duş jeli olabilir.



250 ml.lik şişedeki Palmolive duş jelleri yaklaşık 8-9 lira. Bu fiyata satılan diğer duş jellerinden ayrılan bir özelliği olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden tekrar tekrar almak için de bir neden göremiyorum. Thermal Spa'yı sırf kokusu için tekrar alabilirdim ama onun bazen ter kokusunu çıkarmakta başarısız olduğu için tekrar almayı düşünmüyorum. Yine de Palmolive duş jellerini kokusunu beğenirseniz özellikle de indirim zamanlarında alıp gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

4 yorum:

  1. içeriği görmezden gelsem de gene de tekrar alınacak bir özellik bulmamıştım bu üürünlerde. =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki gün %50 indirimli gördüm ama içimden stoklamak gelmedi. Belki ileride...

      Sil
  2. kalıcı kokuları var ama içerikleri de harika olsa daha iyi olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan ve duş jelinde hem içeriği hem de performansı iyi olan ürün bulmak daha zor sanki :(

      Sil