17 Ağustos 2015 Pazartesi

Organique Guarana Gliserinli Sabun



Sabunlara karşı bir zaafım var, özellikle de farklı, güzel görünenlere karşı. Aslında sabunu ne duşta ne de cilt temizliğinde kullanıyorum. Sadece ellerimi katı sabunla yıkıyorum ama sabun seviyorum. BURADAKİ YAZIMDA anlattığım alışverişimde bedava kargo sınırını yakalamak için sepete bir sabun eklemiştim. O sırada bir Polonya markası olan Organique'in pek süslü çeşit çeşit sabunu olduğunu fark ettim. Ben yarı şeffaf, desenli olan Guarana sabununu aldım. İnternette çok daha güzel ve nizami görünüyordu ama bu sabunun da görünüşünü sevdim. Özellikle ıslandığında daha da şeffaf ve parlak oluyor ve daha güzel görünüyor.


Raf ömrü 2 yıl gibi görünüyr ama ben sabunların bu kadar kısa bir ömrü olduğunu bilmiyordum. Sabunu da yeni kullanıp bitirdim ve herhangi bir sorunla da karşılaşmadım. Sabunun köpürmesinden ve temizlemesinden hayet memnun kaldım. Gliserinli olduğu için ellerimi bazı sabunlara göre daha az kuruttu ama yine de ''nemlendirici'' diyemem. Çok köpürmesine ve elleri fazladan kurutmamasına rağmen sabunlukta yumuşayıp erimedi. Hem fazla iş çıkarmadı hem de böylece daha uzun süre kullanabildim.


Kokusunun pek özelliği yoktu, hatta kokusu da pek yoktu. Sabunun içindeki renkli parçalar yüzünden bazen köpük renkli oluyordu. İçeriği de sıradan bir sabun gibi. SLS içeriyor ama eller için sorun olduğunu düşünmüyorum. Organique sabunların fiyatı 12 lira, bence performansına göre fazla. Ben yarı fiyatına aldığım için memnunum ama tam fiyatından tekrar almayı düşümem.

6 yorum:

  1. yumuşayıp erimemesi güzel bişey

    YanıtlaSil
  2. Organique ürünleri ile henüz tanışmadım ama vücut ürünlerini oldukça merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de aklımda ama sıra gelmiyor, ben de maskelerini merak ediyorum.

      Sil