9 Temmuz 2015 Perşembe

Taze Bitti - 14


Bu ay bana göre çok sayıda ürün bitirdim. Çoğu kullanmaktan memnun kaldığım ama tekrar tekrar alacak kadar etkilenmediğim ürünlerdi. Bir ortak noktaları da görece temiz/doğal içerikli olmaları. O zaman saç ürünleriyle başlayalım:



1. Lavera Organik Aynısefa Şampuanı: Temiz içerikli buna rağmen iyi köpüren ve harika kokan bir şampuan. Üstelik gerçekten saçlarım daha parlak oldu. Yalnız bereketsiz ve saçı kayganlaştırmadığı için gür saçlarımı temizlerken zorlandım. İçerik hassasiyetim de olmadığı için tekrar tekrar alacağım bir şampuan olmadı. Yazısı BURADA.

2. Lavera Organik Aynısefa Saç Kremi: Silikonsuz, doğal içerikli bir saç kremi. Çok etkili bir ürün değil. Saçlarımı ağırlaştırıp yağlandırmaması artı. Biraz da yumuşattı. Daha etkili saç kremleri kullanmıştım o yüzden bir daha almayacağım. Detaylar için BURADAN buyrun.

3. Giovanni 2chic Ultra Sleek Blow Out Styling Mist: 118 ml. olmasına rağmen bana 8 ay yetti. Çok bereketli bir ürün. Isıya karşı koruyup korumadığını tespit edemiyorum ama saçlarımı ağırlaştırmadı. Doğal kokusunu da seviyorum. Yeni bir şeyler denemek için tekrar almayacağım ama fena bir ürün değil. Detaylar BURADA.

4. Benri Gliserinli Sabun: Hani şu civciv veya köğek desenli olan şeffaf sabunlardan. Sırf sevimli diye almıştım sonra el sabunu olarak kullandım. Fazla köprmüyordu ve yumuşaktı, elimde eğilip bükülüyordu. Fiyatı da biraz fazla. Severek kullandım ama tekrar tekrar alacağım bir ürün değil. Ambalajını atmıştım ama BU ALIŞVERİŞ YAZISINDA fotoğrafı var.


5. Yves Rocher Bio Culture Aloe Vera Duş Jeli: Tam yazlık bir duş jeli. Hafif kokulu hatta kokusuz, kurutmadan nazikçe temizliyor, içeriği nispeten temiz. İleride bu duş jelini veya serinin diğer jellerinden birini alabirim. ŞU YAZIDA yorumlarımı yapmıştım.

6. H2O+ Naneli Ayak Kremi: Naneli ayak kremlerine bayılıyorum, bu kremi de severek kullandım. Nemlendirmesi orta seviyedeydi, çabuk emiliyordu. İnternet sitesinde belirtmediği halde içinde paraben olması hoşuma gitmedi. Fiyatına göre performansını çok etkileyici bulmadığım için yeniden almayacağım. Diğer yorumlarım BURADA.

7. Freeman Armutlu Arındırıcı Yüz Temizleyicisi: SLS içermeyen, görece doğal içerikli bir üründü. Köpürmese de temizlemesi gayet iyiydi. Kullanrken memnuniyetsizlik duymadım ama tekrar alacak kadar da etkilenmedim. Yeni şeyler denemeye devam edeceğim. ŞURADA daha detaylı yazmıştım.

9. Colgate Plax Yeşil Çaylı Gargara: Ara sıra kullandığım bir üründü. Tek artısı alkolsüz olması. Yine beni rahatsız etse de görece yumuşak bir tadı vardı. Ağız sağlığına önemli bir katkı sağladığını düşünmüyorum. İndirimli bulursam alırım ama olmasa da olur. Colgate Plax gargaralar hakkındaki yazıma BURADAN ulaşabilirsiniz.


Şimdi sıra ıvır zıvırlarda;

9. Lüx Pamuk: Pamuğa çok para vermeyi sevmiyorum. Bu pamuğu da Gimsa'dan 1,25'e aldım. Tüy bırakmıyor ve sert değil o yüzden memnunum ama Bim'in Apaks pamuklarına göre çok daha ince. Çok pamuk tüketiyorsanız tercih edebilirsiniz yoksa Apaks iyidir.

10. Superdrug Aseton: İndirimli fiyatı 2 liranın altında olduğu için almıştım, şu an ikincisini kullanıyorum. Dokulu veya diğer dirençli ojeleri aseton olmasına rağmen zor çıkarıyor. Onun dışında koyu renk ojeleri bile bulaştırmadan çıkarmasını beğendim. Bu kadar ucuz olduğu sürece alırım.

11. Foot Ease Jel Destek: Düz ayakkabılarda topuk, topuklu ayakkabılarda parmak için olan destekleri kullanıyorum. Bence gerçekten büyük fark oluyor, çok rahat ediyorum. Eskiden biraz pahalıydı ama şimdi kapmanyalı bulabiliyorsunuz. Kaymıyor, sıyrılmıyor, baya dayanıklı. Watsons'ta satılıyor. Tavsiye ederim.

12. Estee Lauder Doublewear Fondöten Tester: Çok kalıcı, aşırı örtücü, mat bitişli ve benim aşırı yağlı cildimde bile saatlerce parlamadan durabilen bir fondöten. Rengi bana tam uymadığı için de olasa gerek maske etkisi yarattığını düşünüyorum. Bu yüzden gündüzleri kapatıcılık istediğimde güneş kremimle karıştırarak kullandım. Gece zaten sorun olmadı. Bir gün bir fondöten alsam bu fondöteni alırım, tabi bana uyan rengini :)

4 yorum:

  1. ürünler bitince ben mutlu olanlardanım siz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kesinlikle öyle. Şimdiye kadar bittiğine üzüldüğüm bir ürün hiç olmadı :)

      Sil
  2. Ooh baya bitirmişsin tebrik ederim. Pamuğa para vermeyi ben de sevmiyorum a101 den en büyük boyunu alıp kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de şu an Watsons pamuk kullanıyorum, minik kare olanlardan. İndirimli hali çok uygun oluyor ve çok yumuşak. Dağıldığı için makyaj temizlemek için değil ama tonik vs. için çok iyi.

      Sil