29 Mart 2019 Cuma

Nuxe Reve de Miel El Kremi


Nuxe markasının reve de miel (yani bal rüyası) serisi meşhur, özellikle dudak kremi. Reve de miel nemlendirme ve bakım vaat eden, bal içeren bir seri. Bu yüzden geçen kış büyük bir hevesle ikili paket halinde Nuxe Reve de Miel El Kremi'ni aldım ve kullandım. Bugün ikinci tüpü de bitirince (tabi araya başka el kremleri de girdi onları da yazacağım.) artık buraya yazayım dedim.

Önce içindekilerden başlayalım. Her el kremi gibi içinde su, gliserin ve silikon (dimethicone) var ama yüksek oranda hindistan cevizi yağı, e vitamini, avakado yağı, tatlı badem yağı, ayçiçeği yağı,  shea yağı özü, bal ve balmumu da içeriyor. Bu listeyi okuyunca insanın içi zaten yumuş yumuş oluyor. Tabi acaba çok ağır olur mu diye de düşündürüyor. Ne iyi ki, ağır emilmeyen kremlerden değil. Ben ofiste rahatlıkla kullanıyorum.


Kokusu da insanın içini ısıtan cinsten, çok doğal. Zaten içindekilerde parfüm yazmıyor. El kremlerinde parfüm kokusunu hiç sevmiyorum. Nuxe Reve de Miel El Kremi bu açıdan şikayetçi olmadığım nadir el kremlerinden biri.

Peki nemlendirmesi nasıl? İçindeki yağ ve öz bolluğuna bakınca benim beklentim baya yükselmişti. Elimi nemlendirme konusunda da beklentimi karşıladı. Sürdükten 10 dakika sonra uçup giden kremlerden değil. Yalnız tırnak eti ve tırnak üstündeki etkisini biraz zayıf buldum.

Daha geçen yıl ikili paketini türk lirası ile yaklaşık 28 liraya almıştım. Şimdi baktım internet mağazalarında aynı paket 44 ila 60 lira arasında. Bence ucuza yakalarsanız deneyin, pişman olmazsınız. 

4 yorum:

  1. tavsiye ve değerlendirme için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. O zaman defterime not alıyorum, uygun fiyata bulunca da sepete atıyorum :) yorum için çok teşekkürler, sevgiler!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandıktan sonra da yorumunu bekliyorum.

      Sil