11 Mart 2017 Cumartesi

Garnier Saf ve Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu


Garnier'in misel su çıkarması harika oldu. Nedense market markaları uzun süredir eczane markalarında bulunan bu basit ama kullanışlı ürünü piyasaya sürmüyordu. Garnier'den sonra tüm markalar misel su piyasaya sürdü. Hatta Garnier bir çeşitle de yetinmedi ve yağlı/sivilceli ciltlere özel Saf ve Temiz serisinden de bir misel su piyasaya sürdü. Çok geç olsa da ben de yağlı ciltli biri olarak Garnier Saf ve Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu denedim.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu uzun süredir severek kullanıyorum. Kokusuz, yağsız, ucuz... Ağır makyaj yapmadığım için de bana temizleme gücü gayet yeterli geldi. Bioderma H2O dışında Garnier'den daha fazla beğendiğim bir ürün olmadı. Vichy'nin temizlemesi yeterli gelmedi. Avene'in parfümlü olması hoşuma gitmedi.

Garnier Saf ve Temiz Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nun bendeki etkisi orjinali ile tamamen aynı oldu. Merak edip içindekileri karşılaştırdım, aralarındaki tek fark Saf ve Temiz'in içerik listesinde gliserinden sonra dördüncü sırada alcohol denat. (bildiğimiz alkol ama tadı kötüleştirilmiş.) olması. Kokusundan içinde alkol olduğunu anlamamıştım. Yüzümde yanma veya kızarma da yapmadı. Gözlerimde bile ürünü rahatlıkla kullandım. Alkol çok matah bir içerik olmadığından pembe kapaklı Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu tercih ederim.

4 yorum:

  1. ben de şuan bunu kullanıyorum ama pembesi favorim :) ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea BB Clean aldım indirimde, bu hafta onu kullanmaya başlayacağım ama sanırım pembe Garnier favorim olarak kalacak :D

      Sil
  2. Benim de Bioderma'dan sonraki favorim Garnier; bu versiyonunu ben de kullandım ama dediğin gibi, pembesinden çok farklı değil. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. ben diğerini kullandım hep bunu hiç denemedim..

    YanıtlaSil