21 Kasım 2016 Pazartesi

Mamacim.com Alışverişi II


Birkaç ay önce mamacim.com'dan küçük bir alışveriş yapmış ve memnun kalmıştım (Yazısı için BURADAN). Birden bir sürü şey almam gerektiğini fark edince yeniden fiyat ve ürün araştırmasına giriştim. Yine en uygun fiyatları mamacim.com'da buldum.

* DDF %10 Glycolic Daily Oil Control Jel, %50 indirimle fiyatı 94 lira.

* DDF Sulfur Mask, %50 indirimle 110 lira. İkili paketi daha da ucuza geliyor.

* Ducray Melascreen SPF 50 El Kremi, fiyatı 22 lira.

* Pirdolin Şampuan: İndirimsiz fiyatı 33,5 lira diye görünüyor ama bazı sitelerde daha da fazlaya satılıyor.

* Bliss Foot Patrol, 56 lira.


Toplamda 329 liralık bir alışveriş oldu. Asit içeren ve yağlı cilde uygun ürünler aldığımdan yağlı ciltlere uygun güneş kremi testerı istememin makul olacağını düşündüm. Yine de bana kuru ve boyalı saçlar için şampuan uygun görülmüş. Şampuan şişelerinin dışı kirli ve yapış yapış. Şişelerin ancak yarısına kadar şampuan var. Sanırım daha önce akmış, bir şeyler olmuş. Yani bu tester işinin özrü kabahatinden büyük oldu.

Ayrıca siparişim de geç kargolandı. Ben siparişi salı günü öğleden önce verdim. Pazartesi hala kargolanmadığını görünce mail attım. Bugün kargolanacak dendi ve akşam saatlerinde kargolandı. Elime de çarşamba günü geçti. Bu 8 günde kargo 1 lira kampanyası oldu, bayramda böyle bir kampanya olacağını tahmin etmiş ama beklemek istememiştim. İyi ki beklememişim gerçekten!



Burada bitmiyor hikaye. Paket gelince hemen ürünlerin üretim tarihlerine baktım, Bliss ayak kremi Şubat 2013 tarihinde üretilmiş. Aynı ürünü dermokolik.com'dan almıştım o da Ekim 2013 üretimi çıkmıştı. Bliss'in distribütöründe mi sorun var, online eczaneler mi stok takibini ihmal ediyor bilmiyorum ama Bliss dosyasını kapatıyorum. (Ücret 2 hafta sonra iade edildi.)

Özetle alışverişten memnun kalmadım. Mamacım'ın müşteri memnuniyetine yeterince önem vermediğini düşünüyorum. Fiyatları uygun olduğu için küçük siparişler verebilirim ama o kadar.

6 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan^^ Ddf in fiyatları baya avantajlıydı bende geçen gün gördüm kampanyayı. Sülfür maskesini hala kullanıyorum bir ömür de bitmicek gibi:) %10 glikolik asitli jelini çok merak ediyordum yorumlarını bekliyor olucam. Aaaa çok şaşırdım mamacim ın bunları yapmasına! Benim en sevdiğim ve defalarca alışveriş yaptığım bi siteydi. Ürünlerin miadlarında hiçbi zaman sorun yaşamadım. Bliss in ayak kremi yeni gelmiyo olabilir yani piyasadakilerin de muhtemelen ambalajlarındaki tarih öyledir. Tester konusunda da uzun bi süredir problem var ne yazık ki:(

    YanıtlaSil
  2. Ya fiyat ne kadar uygun olursa olsun kargo ve müşteri ilişkileri sıkıntılı olunca insanın bütün alışveriş hevesi kaçıyor... üzüldüm yaşadığın deneyime, gerçekten sinir bozucu olmuş... geçmiş olsun, sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ben genellikle dermokozmetik alışverişlerimi bu siteden yapıyorum.Şimdiye kadar memnun kalmadığım bir deneyim yaşamadım.Tester göndermiyorlar evet ama fiyatlar piyasaya göre çok çok uygun olduğu için sorun değil bence.

    YanıtlaSil
  4. Hoş olmayan bir deneyim olmuş, bu tür deneyimleri hem okumaktan hem yaşamaktan online alışveriş benim için hep gerginlik sebebi, keşke herkes işini özenle yapsa. Bizler burada tecrübelerimizi paylaşabiliyoruz bir de paylaşamayanlar var, çok üzücü.
    Geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsın.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
  5. Sanirim Bliss ile ilgili bir sikinti var, birisi Turkiye'den cekildigini yazmisti ama dogru mu bilmiyorum.

    YanıtlaSil