17 Kasım 2016 Perşembe

Bitenler


Bazen uzun süredir kullandığınız bir ürün biter ve diğer her şey de bitmeye başlar. Ekim ayı tam böyle bir aydı. Buyrun bitirdiklerime beraber bakalım. (Detaylı yazılara ürün isimlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.)


Gilette Satin Care Tıraş Jeli: Çok hoş bir lavanta kokusu var ve inanılmaz köpürüyor. Ambalajının banyomda bıraktığı pas lekesi dışında çok iyi bir ürün.

Perlodent Med Sensitive Gargara: Rossmann ürünü. Aşırı mentollü gargaraları sevmediğim için nazik bir ürün olabilir umuduyla aldım. Diş etlerimi kaşındırdı, ağzımı uyuşturdu. Severek kullanmadım ve tekrar almadım ama fiyatı çok uygundu.

Oral-B Pro-Expert Diş İpi: Yıllardır ara vermeden kullandığım diş ipi. Yedeği olan çok az üründen biriydi.

Lancome Tonique Douceur: Kil maskeleri sonrası temizlik ve nemlendirme için kullanıp bitirdim. Cilde nem verip cildi rahatlatıyor, göz çevresinde de kullanılabiliyor ama bence fiyatı performansına göre fazla. Muadili bulunabilir diye düşünüyorum.

Watsons Gel Body Scrub: Ben scrub diye aldım ama tanecikli duş jeli çıktı. Güzel bir lavanta kokusu vardı, bol bol köpürüyordu, iyi temizliyordu, yani standart bir duş jeliydi. Sakın benim gibi peeling niyetine almayın.


Şimdi sıra minilerde:

Bioderma Sensibio Misel Su: Çok güzel bir ürün. Bioderma klasiği. Yalnız Garnier'in misel suyunun fiyatı ve performansı beni Bioderma almaktan alı koyuyor.

BeeBeauty Thermal Yüz Maskesi: Ben ısınan maskelerden sanmıştım ''thermal''i görünce, değilmiş. Cildimi hafifçe parlatsa da etkileyici bir performansı yoktu. Ciltten çok zor arınıyordu. Yeniden almayı düşünmüyorum.

Coast to Coast Skin Whitening Facial Polish: Krem temizleyici içinde iti yuvarlak taneciklerden oluşuyordu. Tanecikleri sert olduğundan dikkatli kullanmak gerekiyordu ama etkiliydi de. Türkiye'de satılsa tekrar alırdım ama maalesef...

Caudalie Vinexpert Radiance Gündüz Kremi SPF 15: Somon renginde ama pigmentsiz, 15 spf içeren, yumuşacık bir kremdi. Güneş koruması benim için çok düşük olduğundan almam ama normal ciltler için güzel bir nemlendirici.


Vee son olarak nemlendiriciler:

The Body Shop Naneli Ayak Kremi: Bu pembe kutu favor ayak kremlerimden. Daha önce de kullanmıştım. Bitince de sırf değişiklik olsun diye başka bir krem aldım. İleride yeniden bu kremi alırım.

Lavera Basis Sensitiv El Kremi: Çok güzel kokan, çok etkili ve temiz içerikli bir el kremiydi. Üstelik Almanya'dan alabilirseniz fiyatı da çok uygun. Keşke yeniden aynı fiyatla alma imkanım olsa.

Bath and Body Works Maui Mango Surf Gel Lotion: Ohh sonunda bu ''gel lotion'' saçmalığı bitti. Bu ikinci tüptü ve ilk tüpte de dediğim gibi, nemlendirmesi kötü, çok yapay, aşırı parfümlü, tavsiye etmediğim bir ürün.

6 yorum:

  1. Gilette köpüğün şişesinin paslanmasından ve pas lekesi bırakmasından ben de şikayetçiyim,keşke değiştirseler.
    Lancome tonik için alternatif olarak Sephora'nın toniğini önerebilirim, hem nemlendiriyor hem gözde de kullanılabiliyor, ben çok memnunum; denemek için seyahat boyları da var uygun fiyatlı bir ürün, aklında olsun :)
    Yeni ürünler gelsin, bitenlerin bol olsun!
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
  2. Body Shop ayak kremini not aldım. Şuan Fusswohl markasının peeling ve kremini kullanıyorum, çok memnunum ama Bdy Shop alışveriinde bu ürünü de sepete atabilirim.

    Yeni ürünlere diyelim öyleyse

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Body Shop'tan Fusswohl'un avokadolu kremine geçtim :) Nemlendirmesi, emilmesi güzel de serinletme etkisinde Body Shop'un eksikliğini hissediyorum.

      Sil
  3. ayak kremi çok dikkatimi çekti ben de alabilirim çünkü ihtiyacım var, gelsin yeniler o zaman :)

    YanıtlaSil
  4. bu güzel bittenler yazısı için teşekkürler, bilmediğim bir çok ürün hakkında fikrim oldu ...

    YanıtlaSil
  5. Bee Beauty maskelere gidip gelip bakıyordum; bakmayayım o zaman :) yenileri güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil