4 Kasım 2016 Cuma

Bioxcin Genesis Şampaun


Dermokozmetika.com'dan bir pkaet aldım, sürpriz olsun diye de içinde ne olduğunu sormamıştım. Kutudan Bioxcin şampuan çıkınca hem şaşırdım hem de erkek kardeşim için sevindim. Seyrekleşip güçsüzleşen saçlarına fazla bir saç bakımı uygulamasa da her zaman saç dökülmesi karşıtı şampuanlar kullandığını bildiğimden Bioxcin Genesis Şampuan'ı da en iyi o dener diye düşündüm.

Dökülme karşıtı pek çok şampuan gibi kızıl kahverengi. Kokusu bir değişik. Kardeşim sıcak su ile birleşince daha yoğun koktuğunu ama çok kötü olmadığını, alışmak gerektiğini söyledi. Kokusu saçta kalmıyormuş.

Kardeşim bu şampuanı 2,5 haftadır kullanıyor; haliyle saç dökülmesine karşı etkisini henüz görememiş. Bu konuda bu yazının sonuna ileride güncelleme gireceğim. Şimdilik izlenimi olumlu. Saçları çok güzel temizlediğini söyledi. Yıkadıktan sonra saç derisini rahatlamış, saçlarını hafiflemiş hissetmiş. Yıkarken saçlarının sertleşeceğini düşünmüş ama kuruduktan sonra saçlarının yumuşaklığından da çok memnun kalmış. Kullandığı diğer dökülme karşıtı şampuanlara göre verdiği yumuşaklığı beğenmiş.


Bioxcin Genesis'in iddialarını ve kullanımını yukarıda görebilirsiniz. 300 ml.lik şişesinin etiket fiyatı 27 lira ama Dermokozmetika'da şu an %37 indirimli. Deneyip yorumlarınızı da buaraya bırakırsanız harika olur!


4 yorum:

  1. güle güle kullanın ama malesef nedendir bilmem ben şampuan değiştirince saçlarım kepeklenip dökülmeye başlıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de şampuan değiştirince mutlaka bir alışma dönemim oluyor. Saçlarım ya daha çabuk yağlanıyor ya da sertleşiyor :/

      Sil
  2. Ben de erkek kardeşim için okudum yazını :) Aklında olsun o zaman, sevgiler!

    YanıtlaSil