27 Eylül 2016 Salı

Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli


Uzun ve koyu renk kaşlarınız varsa gün içinde kaşlarınızın dağılıp yataktan yeni kalkmışsınız gibi görünmenize yol açtığına şahit olmuşsunuzdur. Bu bende de oluyordu ve sık sık parmaklarımla kaşlarımı düzeltmeyi alışkanlık haline getirmiştim. Sonunda kaş rimeli kullanmaya karar verdim. Çok ümitli değildim ama sırf doğal içerikli ve ucuz diye aldığım Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli'nden (Alverde Transparentes Augenbrauen und Wimperngel) o kadar memnun kaldım ki 2 yıldır aralıksız kaş rimeli kullanıyorum.

Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli jojoba yağı ile kaş ve kirpiklere bakım yapmayı, kaşları şekillendirip sabitlemeyi vaat ediyor. Açık ve koyu kahve renkli olanları da var. Ürünün bir kaş jeli için büyükçe bir fırçası ve arka kısmında da kaş ve kirpik tarakları mevcut.


Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli uyguladığımda kaşlarımda ıslak bir görüntü oluşmuyor, kaşlarım birbirine yapışmıyor. Jelin ıslak bir his bırakmamasını beğeniyorum. Gün içinde kaşlarımda beyaz kantılar da görmüyorum. Jel sürdüğüm için kaşlarıma gün içinde hiç dokunmuyorum. Bazen saçımdan veya şapkadan kaşlarım düşebiliyor ama genel olarak tüm gün taranmış ve düzgün duran kaşlarla dolaşıyorum. Kısacası işini gayet güzel yerine getiriyor. Üstelik fiyatı 4 avro, yani yüksek kura rağmen gayet ekonomik.

Yalnız Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli'ni bitirdikten sonra Almanya'ya giden arkadaşıma iki tane daha sipariş vermeme neden olan şey sadece yukarıda anlattığım performansı değil. Ben bu jelin gerçekten de bakım yapan bir özelliği olduğunu düşünüyorum. Bu jeli kullandığım dönemlerde kaşlarım dökülmüyor, hatta minik bir boşluğun dolduğunu bile gözlemledim. İçeriği aşağıdaki gibi.
Aqua, Alcohol*, Sorbitol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Parfum**, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrogenated Palm Glycerides, Dehydroxanthan Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopherol, Sodium Lactate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Lactic Acid, Linalool**
*ingredients from certified organic agriculture,**from natural essential oils
Genel olarak çok güzel bir ürün olmakla birlikte Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli'nin ufak tefek bir kaç kötü özelliği de var. Jelin fırçasından memnunum ancak renkli versiyonlarında bu kadar büyük bir fırçanın sorun olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca ambalajının da kaliteli olmadığını söylemek zorundayım. Alverde Şeffaf Kaş ve Kirpik Jeli'ni çantamda taşımadığım halde tarakların üstündeki şeffaf kapak parçalandı. Üstelik bu ikinci kez oluyor. Neyse ki pek sorun yaratmıyor.

Özetle vaatlerini yerine getiren, uygun fiyatlı ve doğal içerikli bir ürün. Performansından başka ürün arayışına girmeyecek kadar memnunum. İkinciyi bitiriyorum, hiç adetim olmadığı halde üçüncüsü yedekte bekliyor. Keşke bir de ülkemizde satılsa!



The Body Shop Kaş ve Kirpik Jeli yazımı BURADAN okuyabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bu markayı ilk kez duyuyorum, çok güzel yazmışsınız :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Türkiye'de satılmayan ama güzel ürünleri olan bir marka. Umarım bir gün satılmaya burada da başlar.

      Sil