3 Ağustos 2016 Çarşamba

Bu Ay Bitenler


Temmuz ayında pek ürün bitirmedim ama aylık yazmayınca çok ürün birikiyor, birikince ben yazmaya üşeniyorum... Buyurun o zaman (Ürünlerin detaylı yazılarına isimlerine tıklayarak gidebilirsiniz):


The Body Shop Tea Tree Squeaky-Clean Scrub: Genel olarak memnun kaldım, severek kullanıp bitirdim. Kokusu keskin olduğu ve Seaweed serisindeki peelingin etkisini daha çok beğendiğim için ilk tercihim olmaz ama işini iyi yapan bir ürün.

La Roche-Posay Serozinc: Gerçekten cildimin yağlanmasını kontrol etmekte biraz faydası oldu ama içeriği son derece basit olmasına rağmen neden bu kadar para vereyim ki dedim. Kızarıklık, tahriş gibi sorunlarım da olmadığı için fazla bir faydasını göremedim.

Vichy Purete Thermale Solution Micellaire: Temizlik gücü ortalamanın altında, fiyatı yüksek. Gözlerimi rahatsız etmese de, alerji, sivilce gibi şeylere yol açmasa da yeniden almak için bir neden göremiyorum.

Himalaya Herbals Purifying Neem Mask: Bu ayki bitenler arasında favorim. Uygun fiyatlı, cildi gerçekten arındırıyor, etkili ve bonus olarak hafifçe peeling de yapıyor. Hassas ciltlere kesinlikle uygun olmaması tek eksisi. Çeşit çeşit maske kullanmayı sevdiğim için şimdi Avaha'nınkini aldım ama ileride yeniden bunu alabilirim.

The Body Shop Vitamin E Nemlendirici SPF 30: Benim yağlı cildime hiç uygun değildi, çok kalındı ve bana ağır geldi. Oysa kokusu ve spf içermesi güzeldi.


Sensodyne White Diş Macunu: Market diş macunları arasında en beğendiğim marka Sensodyne. Lavera diş macunu dişlerimi sarartınca beyazlatıcı etkili olan bu macunu kullandım. Dişi boyayan mavi macunlar kadar etkili olmasa da dişleri daha beyaz ve parlak gösteriyor. İnsanı boğacak kadar köpürmüyor ve verdiği ferahlık hissi de güzel. Uzun süre beyazlatıcılı diş macunu kullanmak iyi değilmiş gibi geldiğinden diş macunumu değiştireceğim ama ileride tekrar alabilirim.

Parmex Aseton: Genelde en ucuz aseton ne ise onu alırım. Parmex'i de çok indirimli yakalayınca iki şişe almıştım ve ilkini çok uzun bir süre sonra bitirebildim. Gerçekten güçlü o yüzden de bereketli.

Bath & Body Works Cotton Island Duş Jeli: Çoook güzel kokuyor! Bol bol köpürüyor, kolay durulanıyor, temizlemesi de gayet iyi. Aslında kokusu dışındaki özellikleri bulunmaz da değil. Fiyatı da bir duş jeline göre yüksek. Belki indirimde görürsem kokusu için yine küçük boyunu alırım.

Oral-B Sensitive Clean Yedek Başlık: Yumuşaklığını, temizlemesini, boyutunu beğendim. Tek kusuru Oral-B'nin diğer yedek başlıkları gibi kısa sürede eskimesine rağmen görece pahalı olması.

Vee son olarak ıvır zıvırlar: Apaks pamuğa devam. Son bir yılda favori günlük pedim Orkid Pamuksu Yüzey, parfümsüz ve tekli paketli olanlar. Orkid Infinity diğer pedlere göre çok çok pahalı ama şu sıcak yaz günlerinde buna değiyor. 

4 yorum:

  1. Sea Island Cotton en sevdigim Bbw kokusu <3 The Body Shop Vitamin E Spf 30'u magazada denedim, benim cildime uygun gibi geldi (karma-nemsiz). Testerini isteyecegim bir dahaki gidisimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Island Cotton rocks!
      Vitamin E kremi online mağazadan aynı seriden göz kremi aldığımda gönderdiler. Nedense mağazalardan tester verildiğini görmedim.

      Sil
  2. himalaya markasını ve ürünlerini pek çok kişi çok beğendi ben de denemek istiyorum en kısa zaman da diş macunu olarak da Splat ürünleri kullanıyorum şu aralar çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himalaya Herbals'ın uygun fiytalı ve işe yarayan ürünleri var gerçekten. Yalnız içeriği iddia ettiği kadar temiz değil.

      Sil