13 Haziran 2016 Pazartesi

UNE Natural Beauty Breezy Lips Renkli Dudak Kremi


UNE Natural Beauty Ecocert'e sahip bir marka; hem içeriği hem duruşu doğal makyaj ürünler üretiyor. UNE Natural Beauty Breezy Lips Renkli Dudak Kremi de %99 doğal kaynaklı içeriğe sahip. Tatlı badem ve shea yağı içeriyor.

UNE Natural Beauty Breezy Lips Renkli Dudak Kremi dudağı 10 saat nemlendirme vaadinde. Kuru dudağa uyguladığınızda bir rahatlama sağlıyor ama kesinlikle yoğun nem veren bir ürün değil. Özellikle kış aylarında çok kuruyan dudaklara yeterli gelmez.

Bendeki 07 numaralı rengi, içinde kahverengilik olan bir kırmızı. Bir ''lip balm'' olduğu için ''sheer'' yapıda, yani tam örtücü değil o yüzden rengi dudakta ''bullet''ta durduğu kadar koyu durmuyor. Ben yine de bir dudak kremine göre pigmentasyonun güçlü buldum. Dudağa krem değil de yarı şeffaf bir ruj sürmüşsünüz gibi duruyor. Kalıcığı da nemlendirme özelliği olan her ürün gibi, çok fazla değil ama dudak kremine göre iyi. Dudaklarda hafif bir leke bırakıyor böylece dudak kremi gitse de dudaklar soluk görünmüyor. Özetle iddia ettiği kadar çok nem vermemesi ve bir kreme göre aşırı pigmentli oluşuyla bence bir renkli dudak kremindense nemlendiricili bir ruja benziyor bu ürün.


Benim UNE Natural Beauty Breezy Lips Renkli Dudak Kremi ile tek sıkıntım bu ürünün rengiyle. Sanki dudağımda fazla kırmızı duruyor, böyle doğal veya canlı değil de yapay bir kırmızılık. Clinique Chubby Stick'in sevdiğim o doğal ve göze hoş gelen rengini bunda bulamadım.


Beyaz düz ambalajını çok sade ve şık uluyorum. Yaklaşık 1 yıldır kullanmama rağmen mekanizmasında sıkıntı yok. Kapağının oturuşu güzel, sürekli çantamda taşımama rağmen hiç açılmadı.

Maalesef UNE Natural Beauty ülkemizde satılmıyor (Bir dönem satılmış ama sonra piyasadan çekilmiş). Ben Belçika'dan almıştım 10 avro civarında bir fiyata almıştım. O fiyata değer miydi derseniz başka bir rengi belki de değerdi. Günlük hayatımda kapatıcı rujlar kullanamadığım için içeriği ve ambalajı da beni çektiği için kullanmaya devam ediyorum. Özellikle tavsiye edeceğim bir ürün değil.

UNE Natural Beauty Breezy Cheeks krem allık da kullanıyorum, onu daha bir sevdim. Yorumumu BURADAN okuyabilirsiniz.

5 yorum:

  1. Aslında elinde gayet güzel durmuş ama demek ki dudakta yapay görünüyor. Güle güle kullan yine de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudak rengi ve cilt tonuyla ilgili bir şey sanırım. Gözüm alıştı, artık ara ara kullanıyorum ama başka birince çok daha hoş durabilir :)

      Sil
  2. ilk kez duyduğum bir ürün teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Boynerlerde satılıyordu bi yaklaşık 7-8 yıl önce sanırım:))Ama çekildi:/ Hiçbir şeyini deneyemedim:(
    Gayet güzel gözüküyor^^ Güle güle kullan

    YanıtlaSil