25 Şubat 2016 Perşembe

Portakalrengi.com


Alışveriş yazılarımdan göreceğiniz gibi bakım ürünlerimi özellikle ya yurtdışından ya da internet eczanelerinden alıyorum. Hem uygun fiyatlı oluyor hem de ürünleri rahatça inceleyip eczane eczane aramadan sipariş vermek kolay geliyor. Siz de benim gibi bir ürün almadan önce on site gezenlerdenseniz listenize www.portakalrengi.com sitesini de ekleyebilirsiniz.

Ben portakalrengi.com'u ilk önce Süslü Sözlük'ten duydum. Güzel anketler ve çekilişler yapıldı, dilerim devamı gelir.

Henüz yeni bir site, tam olarak faaliyete geçmemiş sayfaları var ama şimdiden güzel bir ürün yelpazesi sunuyor, ilginç ürünler var. Mesela Perricone MD'nin ruju ve maskarası da olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca sadece dermokozmetik değil medikal ürünler de bulunuyor. Ürünlerin fotoğrafları üzerine imleç ile geldiğinizde ürünün açıklaması beliriyor. Bunu beğendim, çok pratik olmuş. Genel olarak ürünler hakkında doyurucu bilgi var ama zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum.

Stokta bulunan ürünler 48 saat içinde kargoya veriliyormuş. Kargo ücreti MNG kargo ile 5,90; Sürat Kargo ile 4,90 lira ama 99 lira üzeri siparişlerde bedava. Aldığınız ürünleri 7 gün içinde kullanmadan iade edebiliyorsunuz. Sitenin merkezi Ankara'da, baya da merkezi bir yerde. Keşke ofisten teslim yapsalar da kargoda kırıldı mı döküldü mü diye gerilmeden alışverişimi yapsam :) (Şımardı.) Ayrıca şöyle bir şey keşfettim, ürünleri sepetinize attıktan sonra o markadan başka bir ürün daha alırsanız o ürüne %10 indirim kampanyası var.



Fotoğraftan gördüğünüz gibi üye olup sepete bir şeyler attım bile. C vitamini serumum bitmek üzere; Auriga Flavo-C Forte Serum almaya karar verdim. portakalrengi.com'daki fiyatı da gayet uygun geldi, sanırım buradan sipariş vereceğim. Bir de nemlendiricim bitiyor; çok memnun kaldığım Alpha Hydrox ile mi devam edeyim yoksa yeni bir şeyler deneme dürtüme yenilip DLC AHA Revitalizing Gel mi alayım bilemiyorum. Paket elime geçince alışveriş deneyimimi ayrıca yazarım :)

2 yorum:

  1. Güzel bir siteye benziyor, inceleyeceğim :) paylaşımın için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil