9 Aralık 2015 Çarşamba

The Body Shop Alışverişi



The Body Shop şimdiye kadar onlarca ürününü kullandığım, duruma bakılırsa sevdiğim bir marka. İddia ettiği kadar doğal değil, çoğu zaman da fiyatları biraz yüksek ama ürün çeşitliliği ve bazı ürünlerinin performansı beni tekrar tekrar The Body Shop'tan alışveriş yapmaya itiyor. 

Uzun süredir de online alışveriş sitesinin açılmasını bekliyordum. Sonunda geçtiğimiz haftalarda www.thebodyshop.com.tr adresinden satışa başladı. İlk haftaya özel %20 indirimle ve 10 Aralık'a kadar devam eden bedava kargo kampanyası ile genel olarak yüksek bulduğum fyatları biraz daha makul seviyeye inmiş oldu.


Sadece ihtiyaçlardan oluşan, temiz bir alışveriş oldu:

* Pepperming Intensive Foot Resque: Daha önce kullanıp çok memnun kaldığım, ayağı ferahlatmasına bayıldığım bir ürün. Etiket fiyatı 29,90 lira.

* Warming Mineral Mask: Cilde uygulandığında ısınan bir kil maskesi. Tarçın ve zencefil yağı içeriyor. Gliserin içerdiği için kurutmayacağını düşünüyorum. Tüm cilt tiplerine uygunmuş. Etiket fiyatı 44,90 lira. 100 ml. olduğu için indirimli fiyatı bana fazla gelmedi.

* Tea Tree Squeaky-Clean Scrub: Banyoda tanecikli peelingler kullanmayı sevdiğim için aldım. Daha önce Seaweed serisinden peeling kullanmış ve çok beğenmiştim. Hem daha fazla ürün içerdiği hem de daha ucuz olduğu için bir de bu peelingi denemek istedim. Umarım diğeri kadar beğenirim. Etiket fiyatı 34,90 lira.

* Testerlar: Şimdiye kadar The Body Shop'tan onlarca alışveriş yaptım ancak bir kere tester vermişlerdi. Bu sefer çay ağacı yağı (1 ml.) ve White Musk EDT (1,5 ml.) testerları var. Özellikle de parfüm için sevindim çünkü ben kokuları şişeden koklayarak veya bileğime sürüp bir koklamada anlayabilen biri değilim.



Toplamda alışverişim 88 lira tuttu. Siparişimi cumartesi günü vermiştim, elime salı günü geçti. Sipariş kargoya verildiği zaman hem e-posta hem de mesajla bilgi verildi. Ürünlerin hepsi tek tek baloncuklu paketlere sarılmıştı. Kısacası alışverişte ters giden hiçbir şey olmadı. 

Kampanyaları takip edip güzel bir fırsat yakalarsam ihtiyaçlarımı yine online olarak almayı düşünüyorum.

6 yorum:

  1. The body shop un sitesinin açılması harika oldu birazcık inceledim ve hepsini alası geliyor insanın:)
    Aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Umarım sık sık güzel kampanyalar yaparlar da sevdiğimiz ürünleri tekrar tekrar alabiliriz.

      Sil
  2. Güle güle kullan ^^ Online site fikri harika oldu değiil mi ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Hem evime hem de işime çok yakın iki The Body Shop mağazası olmasına rağmen online alışveriş şartmış. Hele ulaşamayanlar için çok iyi oldu bence de.

      Sil
  3. Gule gule kullan, maske yorumlarini sabirsizlikla bekleyecegim :)

    YanıtlaSil