13 Ekim 2015 Salı

Gliss Million Gloss Şampuan


Gliss geçtiğimiz yaz Million Gloss isminde saça parlaklık vermeyi vaat eden bir seri çıkardı. Gliss'in daha önce Liquid Silk serisinden bir şampuan kullanmış ve hiç memnun kalmamaştım. Bu yüzden bu yeni seri de çekici ambalajına rağmen ilgi alanıma girmemişti. Yalnız Gliss Million Gloss Şampuan Fikrimühim paketi ile elime geçince ürünü kullanmadan da edemedim.

Şampaunı 3 buçuk aydır kullanıyorum. 250 ml.lik şişenin üçte biri kaldı. Gliss Million Gloss Şampuan'ın fiyatı çok uygun, 400 ml.lik boyu 10 lira civarına bulunabiliyor. Bu açılardan şampuanın çok ekonomik olduğu kanaatindeyim.

Şampaunın ambalajını çok beğendim. Ön yüzündeki etiketi çıkardım ve içindeki parıltılarla çok daha güzel göründü. Kapağının düz olması ve içindeki ürün azalınca şişenin ters çevrilmesini de kolaylaştırıyor. 



İçeriğini yukarıdaki fotoğraftan görebilirsiniz. İçindeki ikinci madde SLS. Zaten şampuan gayet güzel köpürüyor. İçinde silikon da var ve sıcı keratin listede silikon, panthenol gibi yumuşatıcılardan sonra geliyor. Doğal, temiz içerik peşindeyseniz şampaunın içindekiler sizi tatmin etmeyecektir. Ben durulanan ürünlerde içeriği pek önemsemiyorum o yüzden rahatlıkla kullanıyorum.

Aşağıdaki fotoğrafta ürünün iddialarını ve özelliklerini görebilirsiniz. Laminasyon teknolojisi, sıvılaştırılmış keratin filan bence hikaye. Süslü, afilli laflar. Esas yaptığı içindeki silikon ile saçı pürüzsüzleştirmek. İlk kullanımlarında bana saçımı temizlemiyormuş gibi gelmişti ama kullandıkça alıştım ve saçı gayet iyi temizlediğini düşünüyorum. Zaman zaman kepeklenebilen yağlanmaya müsait saçlarım şampuanın arındırıcılığından memnun kaldı. Saçlarım ne sertleşti ne de yumuşacık oldu. Bu şampuan ile saç kremi kullanılmasını tavsiye ederim. Kısa saçlarda belki saç kremine ihtiyaç olmayabilir. Saçlarım zaten parlak olduğu için pek fark görmedim ama ciddi anlamda matlık sorunu olan saçlara deva olacağını da sanmıyorum. Ayrıca saçlarımı ağırlaştırmasa da elektiriklenme sorununa da çare olmadı.


Gliss Million Gloss Şampuanın biraz maskülen, alışılmadık bir kokusu var. Ben hiç rahatsız olmadım. Hatta annem saçlarımı koklayıp kokusunu baya beğendi. Kuruduktan sonra saçta daha sabunsu ve yumuşak bir koku bırakıyor, koku tüm gün hatta bazen ertesi gün de kalıyor. Özetle üründen beklentim düşüktü ve ürünün performansı bana hoş bir sürpriz oldu.

Ben bu şampuanın özellikler erkeklere uygun olduğunu düşünüyorum. Saçı güzel arındırması, saça ekstradan yumuşaklık katmasa da saçı sertleştirmemesi, unisex kokusu ve parlaklık vaat etmesi bence erkeklerin kullanımına da gayet uygun. Hatta elimdeki diğer şişeleri hep erkeklere dağıttım :)

Performansı fiyatına göre güzel olsa da ben fazladan da bir yararını görmedim. Daha zevkle kullandığım şampuanlar olmuştu. O yüzden Gliss Million Gloss Şampuan bitince tekrar almayı düşünmüyorum. Size de aman müthiş hemen alın diyemem ama merak ediyorsanız uygun fiyatıyla da denenmeye gayet uygun. Çok yüksek beklentileriniz yoksa pişman olacağınızı sanmıyorum.

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Kokusunu cok begendigim ama etkisini begenmedigim urunlerdi. Blogunu takibe aldim bende beklerim..
    bakimlimakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak Gliss ürünlerini pek kayda değer bulmuyorum, genelde sıradan ürünler oluyor.
      Hemen blogunu da ziyaret ediyorum:)

      Sil