24 Eylül 2015 Perşembe

The Body Shop Kaş ve Kirpik Jeli


Bakım, güzellik meselelerine meraklı olsam da kaşlarım ilgi alanımın dışında. Hem de o kadar dışındaki bırakın doldurmayı veya bakım yapmayı kaşlarıı almıyorum bile. Yalnız uzun kaşlarımı sabitlemezsem gün içinde komik görüntüler oluşabiliyor. Ben de şeffaf jel kullanıyorum. Daha önce Alverde'nin kaş ve kirpik jelini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. O ürünü maalesef Türkiye'de bulamadığım için yeni bir ürün denemek zorunda kaldım. Bu sefer de gördüm ki zaten şeffaf kaş jelinde pek fazla seçenek yok. 

The Body Shop Kaş ve Kirpik Jeli, maskara gibi bir tüpte. Eğer kaş farından sonra kullanacaksanız şeffef olması bir süre sonra iğrenç görünmesine neden olabilir ama ben jeli tek başına kullandığım için sorun olmuyor. Hatta ürünün ne kadar kaldığını gördüğüm için iyi bile.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi fırçası ince, kılları kısa. Bence kaş için gayet uygun. Kaşları güzel tarıyor. ince olduğu için etrafa fazla ürün bulaştırmıyor. 


Kaşlarda ıslak ve yapışkan his bırakmıyor yine de biraz kurumasını beklemek gerek. Kuruduktan sonra bile sertleşmiyor. Elimle yokladığımda hafif yapışkan mı desem, tutuk mu desem böyle değişik bir yapısı olduğunu anlıyorum ama dediğim gibi rahatsızlık vermiyor. Kalıcılığı fena değil. Elinizi sürmezseniz, şapka takmak, üst değiştirmek gibi kaşlarınızı bozabilecek şeyler yapmazsanız yani sakin sakin durursanız bütün gün dayanıyor ama biraz hareketliyseniz belli olmaz.

Bu jeli kirpiğimde de birkaç kez denedim ama çok ıslak olduğu için sevmedim. Zaten kirpikleri ıslak göstermekten başka şeye yaramıyor. Maskara sürmediğim günlerde kirpiklerime far dökülmüşse onları temizlemek için kullanıyorum. Onun dışında kirpiklerde kullanmanın manası yok bence.



The Body Shop Kaş ve Kirpik Jeli'nin etiket fiyatı 30 lira. Bence işlevine göre biraz fazla. Ben %20 indirim yakalayıp öyle almıştım. Yine de fazla :) 10 ml.lik ürünün uzun süre gideceğini düşünüyorum. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve henüz yarısına gelmedim. Paketinde açıldıktan sonra 6 ay ömür biçilmiş ama bence kokusu veya rengi değişmedikçe buna gerek yok. Şu an memnunum ama bitince yeni şeyler denemek isteyebilirim. Alverde hala favorim.

Maalesef Alverde Şeffaf Kaş Jeli hakkında inceleme yazısı yazmamışım ama BURADAKİ YAZIDAN biraz okuyabilirsiniz.

6 yorum:

  1. ben farmasinin besleyici olanını kullanıyorum bunun besleme ve dökülen kaşları çıkarma gibi bir özelliği var mı acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir iddiası yok. Alverde olanın vardı ve bence gerçektn işe de yaramıştı.

      Sil
  2. Wet n wild kas kirpik maskarasini deneyebilirsiniz 10 tl gibi bir fiyati vardi yanlis hatirlamiyorsam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürünü alırken aklımdaydı ama bulamamıştım sanırım. Bu bitince ona geçebilirim. Teşekkürler.

      Sil
  3. Wet n wild kas kirpik maskarasini deneyebilirsiniz 10 tl gibi bir fiyati vardi yanlis hatirlamiyorsam

    YanıtlaSil
  4. body shop un böyle bir ürünü olduğundan bile haberim yoktu, sayenizde öğrendim, işte blogların önemi :) sizi takipteyim, dilerseniz ben de beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil