18 Haziran 2015 Perşembe

Sephora Tekli Farlar


Doğum günümde Sephora'dan bir mail aldım, bana 3 minik fardan oluşan bir set hediye ettiklerini söylüyordu. Farları aldığımda hemen şu rengi kullanırım bu renk hiç bana göre değil diye kurmaya başladım ama denedikçe ne kadar yanıldığımı anladım. Artık yorumlarımı paylaşabilirim.

Farların hepsi sedefli ve doğal tonlarda. Genel olarak farlar yumuşak değil buna rağmen tozutuyor ve It Bag dışındakiler pek pigmentli değil. Aşağıda tek tek fotoğrafladım ama takından çekerken ışık biraz patladığı için farların sedefleri ön plana çıkmış. Gerçek renkler ilk fotoğraftaki gibi. Şimdi yakından bakalım.


Movie Popcorn (No 72): Soğuk tonlu çok açık şampanya rengi. Genelde açık renk farlar kullandığım için işte bu far yeni favorim olacak dedim. Yalnız farın pigmentasyonunun düşük olması, uygulandığında sedefleri ön plana çıkan bir beyaza dönüşmesi gitmedi. Fırçayla neredeyse hiç renk alamıyorum, mutlaka parmakla uygulamam gerekiyor. Biraz çabayla eşit dağıtılıp kullanılabilir o yüzden depot edip seyahat paletime koymayı düşünüyorum. Kısacası kullanılır ama size gidip alın tavsiye ediyorum diyemem.


Be on the A-List (No 49): Lilaya çalan bir boz-gri (taupe). İlk gördüğümde bu rengi kullanabileceğimi düşünmüştüm. Uyguladığımda panda belli olmayan lila tonları iyice açığa çıktı ve göz çevremdeki morluğu vurguladı. Bu rengi kendime yakıştıramadım o yüzden beğenen bir arkadaşıma vermeyi  düşünüyorum. Pigmentasyonu orta seviyede, biraz sabırla renk yoğunlaştırılabiliyor.


It Bag (No 80): Kızıllık barındıran orta tonlu bir kahverengi. Bu da panında çok koyu görümdüğü için kullanamayacağımı düşündüğüm bir renkti. Yalnız uygulanınca ortaya çıkan kızıllık, renginin açılması ama pigmentasyonunun düşmemesi çok hoşuma gitti. Pembe ve şampanyalarla birlikte kullandım ve beğendim. Üçlü arasından en sevdiğim ve tek düzenli olarak kullandığım bu oldu.


İlgilenenler için söyleyeyim farların içinde talk var paraben yok. İlk iki far tekli olarak satılıyor ama 80 numaralı It Bag'e rastlamadım. Umarım satılıyordur çünkü üçlü arasından en sevdiğim o oldu.

4 yorum:

  1. Ayy ben 3ünden de umutluydum henüz başlamadım kullanmaya ama şimdi önyargı oluştu bak:)
    Far bazıyla denedin mi? Renkleri o zaman iyi oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far bazı olarak Put a Lid on It kullanıyorum ama fotoğraftaki swatchlar bazsız. Bana bazla kalıcılıkları artıyor pigmentasyonlarında pek değiliklik olmuyor gibi geldi. Parmakla uygulamak fırçaya göre daha etkili. Önyargı oluşmasın ben Be on the A-List'in rengini kendime yakıştıramadım ama pek çok kişide çok güzel durabilir.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evet genel olarak çok kişiye yakışacak, doğal renkler seçmişler. Ben It Bag'i beğendim.

      Sil