4 Haziran 2015 Perşembe

Clinique Butter Shine Ruj


Clinique Butter Shine Ruj uzun zamandır elimde olan severek yarısını kullandığım bir ruj. Clinique'in Butter Shine serisi rujları adından da anlaşılacağı gibi yağ gibi yumuşak ve parlak rujlar. Sürümü çok kolay ve kuru dudaklarda bile sorunsuz kullanılabilecek özellikte. Hem ıslak bitişli hem de içinde çok minik sedefler var.   

Benim kullandığım Rasberry Rush rengi. Clinique ruju altın sedefli böğürtlen olarak tanımlamış. Bence içinde morluk bulunan koyu pembe orta kapatıcılıkta bir ruj. İçinde bence altın değil gümüş parıltılar var. Çok küçük parçacıklar olduğu için rahatsız edici değil. Rujun denemesini aşağıda görebilirsiniz. Üste tek kar altta 3 kat sürülmüş hali var. Ben esmer tenime yakıştırdım bu rengi.


Rujun yumuşak sürümlü olduğunu söylemiştim. Belki de bu yüzden kalıcılığı bir ruja göre az. Ayrıca sıcak havalarda da iyice yumuşuyor. Rujun en kötü özelliği bu. Sık ruj tazelemekten hoşlanmıyorsanız bu ruj size göre değil. Ben genelde kolay uygulanığı ve nemlendirdiği için renkli balmlar veya nelendirici glosslar kullanıyorum bu yüzden benim için pek sorun olmuyor.

Ruj dudakları kurutmuyor hatta nemlendiriyor. Dudakta asla yapışkan, ağır bir his bırakmıyor. 

Rujun bir diğer kötü tarafı fiyatı, Clinique'in sitesine göre satış fiyatı 74 liraymış. Çok sık tazelenip çabuk bitecek bir ruj için fiyatı bence fazla.

Yani Clinique Butter Shine Ruj aman koşun alın diyeceğim bir ruj değil. Yumuşak sürümünü, duruşunu ve dudakları nemlendirişini beğensem de fiyatı ve sık tazeleme gerektirmesi önemli eksiler. Çok severek kullanıyorum ama bitince yenisini almayacağıma eminim.

2 yorum:

  1. kalici olmayinca bende sevemiyorum bir türlü , sürekli tazelemek mümkün olmuyor gün boyunca, ama rengi cok hosmus :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi gerçekten hoş bu yüzden dün arkadaşımın düğününde kalıcı olmamasına rağmen kullandım.

      Sil