15 Eylül 2014 Pazartesi

Taze Bitti - 7


Aslında bunlar pek de taze bitmedi. Ağustos ayında bitirdiklerimi ancak şimdi yayınlayabiliyorum. Saç ürünlerinden başlayayım:


1- Yves Rocher Arındırıcı Şampuan: Severek kullandığım, yağlı saçlar için bir şampuandı. Yalnız öyle müthiş bir ürün de değil. Çok yağlı saçlara yeterli gelmeyeceği gibi fiyatı da bence biraz fazla. Temiz içeriği en büyük artısı. Detaylar için BURADAN buyrun.

2- Panetene Isıya Karşı Koruyucu Parlaklık Veren Saç Bakım Spreyi: Aslında içinde birkaç kullanımlık daha olmasına rağmen artık yeter diyerek bitenler sepetine attım. Bence vasat bir ürün. Saçlarımı daha parlak veya yumuşak yapmadı. Yazısını ŞURADAN okuyabilirsiniz.

3- Isana Liquid Silk Saç Maskesi: Beklentimin üstünde çıktı. Gayet güzel. Detaylı yorumda yazdığım gibi benim favorim Intensiv-Pflege.

4- Akat Gardi Saç Spreyi: Saç spreyini nadiren kullandığım için küçük boy bir ürün almak istemiştim ama tek mini boy sprey olan bu ürün de çok etkisiz çıktı. Hoşa gitmeyecek kokusuna rağmen birkaç saat içinde sanki hiç sıkılmamış gibi uçup gidiyor. Bir daha almam.


5- Colgate Total Diş Macunu: Mini boy olduğu için almıştım, yolculuklarda kullanıp bitirdim. Güzel, ferah bir macun. Yeniden alabilirim.

6- Deneme ürünleri: Clinique Superdefense CC Krem SPF 30, Neutrogena Nordic Berry vücut losyonu, The Body Shop Çay Ağacı yüz maskesi… Clinique CC kremi rengi bana uymadığı için kullanamadım. Neutrogena losyonu yolculukta kullandım ve sevdim. Güzel bir kokusu var ve iyi nem veriyor. Biraz daha kolay emilse daha güzel olurdu. The Body Shop maskeyi satın almıştım. Cildimde serinlik yerine yanma hissi yarattı. Dayanılmayacak gibi değildi ve sonuçtan memnun kaldım. Birkaç küçük sivilcemin hakkından geldi. Tam boyunu alabilirim.


7- Botanical Choice Ultra Repairing Ayak maskesi: Bunun detaylı yazısını yazacağım ama şimdilik bu şu kadarını söyleyeyim aman aman bir ürün değil. Gerçekten ayaklarımı yumuşattı ama bu kadar bol kremle ayağımı streç filmle sarsam böyle olurdu herhalde. Üstelik o vıcık vıcık hissi de sevmedim.

8- Superdrug Dead Sea Purifying Clay Mask: İki kere denedim ve cildimi acayip yaktığı için kullanamadım. Elbette bir daha almam, size de tavsiye edemem. Detaylar BURADA.

9- La Roche Posay Effaclar Lotion: Detaylı yazısını ŞURADA yazmıştım. Severek kullandığım, arındırma konusunda beğenimi kazanan güzel bir tonik. Alkol içermesi ve hafifçe alkol kokması dışında bir kusurunu görmedim. Yağlı ciltler içinse alkol içermeyen ama etkili bir tonik bulmak zor.



10- Diğerleri: Apaks disk pamuk, Uni ıslak mendil, Facelle günlük ped… Apaks pamuklar bence fiyat-performans açısından çok iyi. Uni mendil iyiydi ama sanki biraz çabuk kurudu. Facelle ise gayet iyiymiş. Rossmann'larda özellikle indirim dönemlerinde çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Emiciliği ve tekli paketlerde olması hoşuma gitti.

2 yorum:

  1. the body shoptan çay ağacı özlü gözenek sıkılaşrıcısını kullanıyorum çok memnun kaldım bu markanın ürünleri çok kaliteli gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cilt ürünlerini kaliteli buluyorum. Banyo ve vücut ürünlerine göre cilt ürünleri daha kaliteli sanki. Çay ağacı yağını da övüyorlar.

      Sil