20 Eylül 2014 Cumartesi

Gosh Kohl Eyeliner

Duydum ki Gosh markası da Gratis'lere geliyormuş, elimdeki yegane Gosh ürününü yorumlayayım dedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, Gosh Kohl Eyeliner'ı yıllardır kullanıyorum ve Ankara'daki bir parfümeriden almıştım. Yani Gosh markası daha önce de uygun fiyata bulunabiliyordu ama şimdi daha geniş ürünü yelpazesiyle ve daha yüksek fiyatlarla geliyor.

Gosh Kohl Eyeliner'ın dört rengi var, ben beyaz renkli kalemi üst kirpiklerimin dibine uyguluyorum. Herhangi bir kohl kalemden ne farkı var derseniz bence en önemli özelliği dağıtılabiliyor olması. Böylece kalemi farınızla bütünleştirebiliyor hatta far gibi kullanabiliyordunuz. Ayrıca yumuşaklığını da çok beğeniyorum. İçinde yağlı his vermeyen MCT yağı varmış. Göz kapağı gibi hassas bir bölgeye canınızı acıtmadan uygulayabiliyorsunuz.

Kalemin pigmentasyonu gayet iyi. Yalnız ben The Balm Put Lid on It faz bazı olmadan uygulamayı tercih ediyorum çünkü baz olmadan daha pürüzsüz ve pigmentasyonu eşit bir çizgi çekebiliyorum. Üst göz kapağımda kalıcılığı son derece iyi bu yüzden far bazının eksikliğini de hissetmiyorum. Yalnız waterline denilen alt göz kapağının içinde kalıcılığı ne kadardır bilemiyorum çünkü bana oraya kalem çekmek zor kalemi temizlemek daha zor geliyor.

Biterse tekrar alırım ama benzer kalitede başka kalemler de bulunabilir. İhtiyacınız varsa ve uygun fiyata bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama mutlaka alıp denemeniz gereken, olmazsa olmaz bir ürün değil. 

Bakalım siz Gosh'tan hangi ürünleri beğeneceksiniz?

Not: Şu an bir seyahatteyim ve yıllardır kullandığım bu kalem yanımda değil ama ulaştığımda buradaki resmi kendi çektiğim fotoğrafla değiştireceğim.

2 yorum:

  1. Ben de bugün incelemeye gidicem:) Ama velvet rujları şimdiden ilgimi çekti. Bu kalemin de diğer renklerine bakayım oldukça güzel anlatmışsın, eline sağlık=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke swatch da koyabilseydim ama şimdilik bu kadar oldu. Umarım beğendiğin bir şeyler bulabilmişsindir.

      Sil