13 Eylül 2014 Cumartesi

Almanya'dan Aldıklarım

Uzun zamandır yazı yazamıyorum çünkü hiç fırsatım olmadı, bir haftadır da internete erişimim çok kısıtlı. Bir haftadır Almanya'dayım ama adam akıllı bir alışverişe bile ancak bugün çıkabildim. Elbette kozmetik ve bakım alışverişimin merkezindeydi. İşte aldıklarım:


Bu hem aldıklarımın toplu görünüşü hem de She marka iki katlı orta boy makyaj çantamın dolu hali. Karstadt'tan 7 avroya aldım, indirimdeydi.


Bu da hediye olarak aldığım Lacoste Pour Homme EDT. Bunu aslında 4-5 gün önce %20 indirimli olarak Pierre Parfümerie'den aldım ama bugün parfümün başka bir mağazada 16 avro daha ucuza satıldığı görüp hem şok oldum hem üzüldüm. Ben o paraya daha neler alırdım! Neyse bu parfüm bana 56 avroya patlamış oldu.


Almanya'ya gelirken Catrice farların methini duymuştum. Bunlar da Catrice standından aldıklarım. Catrice Allround Concealer 3,45 avro, Catrice Longlasting Göz Kalemi 2,25 avro, Catrice farlar 2,75 avro. Bunları DM adlı kozmetik marketinden aldım. Oje ise 2,75 avro. Müller'den aldım.

Farlar dışındaki ürünleri denedim. Kalemin rengi çok güzel ama sürümünü beğenmedim. Oje ortalama hatta fiyatı bu ürüne fazla, kapatıcı ise gayet iyi. 


Bu resimdeki ürünlerin hepsini Müller'den aldım. Primavera Balancing Face Care Starter & Travel Kit 10 avro, CadeaVera maskelerin tanesi 0,45 avro, Dr. Scheller Nar Yüz Toniği 6 avro.


Bu fotoğraftakilerin hepsi ayrı bir mağazadan. Rausch marka ürün testerları Müller alışverişimde verilmişti. Lavera Yağlanma Karşıtı Şampuan Karstadt'tan 3 avroya alındı. Cacharel Eden EDP 30 ml.lik minik bir şişe ve Kauf… diye adını hatırlayamadığım bir mağazadan 20 avroya alındı. Bu ürünler içinde en garibi tabiki Bio Planete marka hindistancevizi yağı. Organik ürünler satan bir marketten 4,50 avroya aldım. Gördüğünüz gibi Türkiye'de satılanlar gibi oda sıcaklığında sıvı değil. Henüz açmadım ama üzerinde aromatik olduğu yazıyor, yani kokusuz olanlardan değil.

Böylece kozmetiğe ayırdığım bütçenin neredeyse sonuna gelmiş bulunuyorum. Birkaç ay sonra tekrar bu taraflara gelmeyi planladığım için daha fazla alacağımı sanmıyorum. 

Not: Fotoğrafların kusuruna bakmayın, kısıtlı imkanla bu kadar oluyor.

2 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini=) Cacharel'in Eden parfümünü hiç görmemiştim çok merak ettiiiiim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Eden parfümünü annem kullanıyor, küçük boyu hoşuna gider diye ona aldım. Temiz bir koku, edp olduğu için de baya kalıcı.

      Sil