18 Ağustos 2016 Perşembe

Mamacim.com Alışverişi


Ani bir kararla deniz tatili yapmaya karar verince (iple çekiyorum!) yüzüm için kullanabileceğim, günde 4-5 kere tazeledikçe içimi acıtmayacak kadar uygun fiyatlı ve koruması da yüksek bir ürün almam gerekti. Bir süredir uygun fiyat ve hızlı kargo yorumları okuduğum online eczaneleri hızlıca dolaştım ve mamacim.com'da karar kıldım.

Avene Reflexe Solaire: 50 koruma faktörlü, 30 ml.lik cebe sığacak "sleek" şişede bir güneş kremi. İndirimli fiyatı 21,5 lira. Çok fazla ürün içermemesi ve fiyatının uygun olması beni cezbetti. Avene güvendiğim bir marka, ürünün koruyuculuğu ile ilgili yorumlar olumlu. Bir de iddia ettiği gibi "dry touch" ve "water resistant" ise harika.

Avene After-Sun Repair Lotion: Standart boy losyon benim için gereksizdi, sırf 50 ml.lik minik boyu nedeniyle bunu seçtim. Yalnız bu ürünün aslında satış amaçlı olmadığını, hediye olarak başka ürünlerle birlikte verilmek üzere üretildiğini ama bazı sitelerde satıldığını düşünüyorum. Fiyatı 5,5 lira.

Vichy Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream: 2 güneş ürünü alana bu 15 ml.lik mini nemlendirici hediyeydi. 15 aylık raf ömrü kalmış bir ürünmüş. Tester niyetine kullanılabilir :)

Siparişimi pazar günü verdim. Hafta sonu kampanyası vardı, kargı 1,08 liraydı. Böylece toplamda 28 liraya tüm ihtiyaçlarımı karşılayan bir alışveriş yapmış oldum. Siparişim elime salı günü geçti. Yani hem uygun fiyat hem de hızlı kargo konusunda benden de tam puan aldılar.

Ürünler karton kutu içindeydi, ayrıca paketlenmemişti ama sorun da olmadı. Ben mesaj bölümünde cumadan önce elimde olacak şekilde gönderilmesini rica etmiştim, tester istemedim, onlar da göndermemiş. Sorun değil.

Kısacası memnun kaldığım bir alışveriş oldu. İhtiyaçlarım oldukça mamacim.com'u kontrol etmeye devam edeceğim.

4 yorum:

  1. Çok avantajlı bir alışveriş olmuş, güle güle kullan :) Ben Avéne güneş kremi yorumlarını merakla bekliyorum. Dry touch sıkıntı değil; ama water resistant mı, değil mi o önemli çünkü ne kadar iyi korursa korusun, denizde kaldığımda kremler yüzümden çıktığı için her sene lekelenme ve dekolte bölgemde de güneş alerjisi sıkıntısı yaşıyorum. Sırf bu nedenle Shiseido Wet Force alasım var; ama, daha uygun fiyatlı alternatifine kesinlikle hayır demem :) Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
  2. mamacim benim de favori alışveriş sitelerimden tek kusuru tester yollamıyor :-((

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım, mamacımı çok seviyorum, soldaki vichy kremi de severek kullanmıştım bakalım sen de beğenecekmisin =)

    YanıtlaSil
  4. bana da tester aynı vichy kremi yolladılar geçen hafta:) az öncede avene cleanance spf 50 sipariş ettim bende bolca tatilde süreyim diye. güle güle kullan ve iyi tatiller;)

    YanıtlaSil