31 Ağustos 2016 Çarşamba

Lavera Basis Sensitiv El Kremi



El kremi çok temel bir ürün, karmaşık bir yapısı da yok. Gelin görün ki bir krem çok hoşuma giderken diğerini zar zor kullanıyorum. Lavera Basis Sensitiv El Kremi çok sevdiğim, tekrar aldığım, fotoğrafını çekemeden kullanıp bitirdiğim bir ürün oldu. Bu yüzden fotoğraflar iç açıcı olmasa da yazmaya karar verdim.

Lavera Basis Sensitiv El Kremi'ni bu kadar sevmemin nedeni ellerimi gerçekten etkili şekilde nemlendirmesi. Üstelik kıvamı da vazelinli kremler gibi yoğun, yağlı veya yapışkan değil. Su gibi olmasa da birkaç dakikalık "kremli" his ürünün verdiği neme değiyor. Komodinimin üzerinde duruyor, yatmadan ellerim başta olmak üzere neremde kuruluk hissediyorsam oraya uyguluyorum. Diz, dirsek ve ayaklarda da verdiği sonuç gayet güzel.

Kokusu gayet hafif, doğal ve hoş. Bu da ürünün sevdiğim özelliklerinden. İçeriği de görece temiz. Aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz üzere silikon, mineral yağ, yapay koruyucu ve yapay parfüm  içermiyor. İçinde badem, jojoba, ayçiçeği ve shea yağı var.


Lavera memleketimizde de satılan bir marka. İncelediğim kadarıyla genelde organik ürünler satan sitelerde 75 ml.lik krem 18 lira civarında bir fiyata satılıyor. Ben Lavera Basis Sensitiv El Kremi'ni bu yazımda anlattığım gibi Almanya'dan 3 avroya almıştım. Kur son dönemde çok yükselmiş olmasına rağmen Türkiye fiyatı bence çok yüksek. Almanya fiyatlarıyla ise ürünün fiyat/performans oranı bence mükemmel.

5 yorum:

  1. İçeriği temiz ve nemlendirmesi etkili el kremi görünce pek mutlu oluyorum. Fiyatı biraz yüksekmiş gerçekten; ama, kış ayları için aklımda olsun! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın. Ben de kış için yeniden almak istiyorum ama Türkiye fiyatlarını vermek biraz ağırıma gidiyor :)

      Sil
  2. elimde stokladığım o kadar çok el kremi var ki en çok el kremi kullanmayı seviyorum galiba bunun da içeriği gayet güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden de çok stokçu değildim ama artık özellikle dikkat ediyorum. Sonra insan sıkıldığı ürünleri kullanmak zorunda kalıyor.

      Sil
  3. laveranın ürünlerine sempatim var =) yine güzel bir yazı olmuş elinize sağlık =)

    YanıtlaSil