2 Mart 2016 Çarşamba

Primavera Balancing Serisi


Primavera doğal ve vegan içeriğe sahip bir Alman markası. Daha önce karma ve yağlı ciltler için olan Primavera Balancing serisinden nemlendiriciden bahsetmiştim. Bugün de serinin diğer ürünlerinden bahsedeceğim. Tüm ürünlerdeki ortak özellikleri şimdi belirtip aradan çıkarayım: Aşağıdaki fotoğraflarda göreceğiniz üzere ürünler temiz içeriğe sahip. Parfüm içermiyor; doğal ve hafif kokusu esansiyel yağlardan geliyor. Balancing serisindeki ürünlerin hepsi cadı fındığı, ıhlamur ve üzüm çekirdeği özü içeriyor. Plastik, kullanışlı ve hijyenil ambalajları var. 

Primavera Jel Temizleyici



Koyu sarı ve şeffaf olan jel köpürmüyor. Son derece nazik; cildi kurutup germiyor. Ben jel temizleyicimi genelde misel su ile yüzümü sildikten sonra kullanıyorum. Bu seriyi de aynı şekilde yazın kullanmıştım. Makyaj yapmamama rağmen kar kat sürülmüş güneş kremini, teri ve tozu temizlemekte yeterli oldu. Yalnız ya ürünü bol bol kullanmak zorunda kaldım ya da içimin rahat etmesi için yüzümü iki kez yıkadım. Bu açıdan sabah için güzel bir temizleyici olsa da akşam rutini için bana yeterli gelmedi. Kış aylarında ise hem sabah hem de akşam kullanabileceğimi düşünüyorum. Normal ve hassas ciltler de bu temizleyiciyi rahatlıkla kullanabilecektir. Ayrıca pompalı şişesi çok pratik.


Primavera Tonik


Sprey şişede nane ve ıhlamur kokan bir tonik. Cildi ferahlatıyor ve nazik temizleyiciyi çok güzel şekilde tamanmayı azaltmayı, gözenekleri küçültmeyi ve kızarıklıkları azaltmayı vaat ediyor. Ben bu açılardan önemli bir fark gözlemlemedim. Bence cildi ferahlatıyor ve nazik temizleyiciyi çok güzel şekilde tamamlıyor. Tonik cildi hiç kurutmuyor, hatta bence hafifçe nemlendiriyor. Cadı fındığı sivilce ve yağlanmaya çok iyi geldiği biliniyor. Daha çok sevdiğim tonikler olmuştu ama bu toniği de gayet severek kullandım. Seriden favorim olabilir.


Primavera Balancing Nemlendirici

Bu nemlendiriciden daha önce BU YAZIMDA bahsetmiştim. Tekrar özetlersem yağlı ciltler için falza nemlendirici bir ürün. Yağ içeriyor, çabuk emilmiyor. Bunun dışında kokusu, içeriği, kolay uygulanması ve ambalajı gayet güzel. Normal ciltler için gayet güzel bir nemlendirici olabilir.

4 yorum:

  1. TR'de var mıydı bu ürünler? Nereden aldın? Sanırım çok duymadığım bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almanya'dan sanırım Müller'den almıştım.

      Sil
  2. İlk kez duyduğum bir marka Türkiye'de satılmıyor sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Alman markası, birçok Avrupa ülkesinde satılıyor ama Türkiye'de yok.

      Sil