3 Mayıs 2015 Pazar

Taze Bitti - 12

Beauty Formulas bant kutusu yanlışlıkla araya karşışmış. Onun yorumu bir dahaki aya.

Nisan ayında çok az şey bitireceğimi, bitenler yazısı yazmayacağımı düşünüyordum. Hiç öyle olmadı, hiç beklemediğim şeyler bitiverdi. İşte onlar:


Dirty Works Coconut Scrub: Zar zor bitirdiğim bir ürün. Bedava verseler kullanmam. Ölü deriyi tamamen temizlemiyor, sıvı kıvamlı, bereketsiz, hafif bir kaşıntı da yapıyor. Olmamış. Yazısı BURADA.

Urban Care Tea Tree Oil Saç Bakım Şampuanı: Biraz koyu kıvamlı, buram buram çağ ağacı yağı kokan, güzel köpüren bir şampuan. Kaşıntı ve kepek konusunda çok faydasını gördüm. Sebamed şampuanı tahtından etti. ŞURADA detaylarını yazdım.

Veet Yüz Sir Ağda Bantları: Pratik ve performansından memnunum. Macera aramıyorum, hep Veets kullanıyorum. Bir pakette 10 çift bant oluyor, bir paket bana 4-5 ay gidiyor. Tavsiye ederim.


Yves Rocher Kayısılı Peeling: Kremsi, bol tanecikli, işini yapan, cildi güzel temizleyen bir peeling. Hayran kalmadım ama ileride belki tekrar alırım. Detaylar için BURADAN buyrun.

Pierre F. Estheticians Physians Formula Gentle Peel Off Maske: Gentle falan değil kesinlikle. Bir çeşit yüz ağdası. Bir anda çekip çıkarmak lazım, yoksa çok can yakıyor. Verdiği yumuşaklık güzel ama cilde bu işkenceyi yapmaya gerek var mı, uzun vadede yüz ne hale gelir bilemiyorum. Bir daha almam.

Ev Yapımı Manikür Kremi: BU YAZIMDA tarifini verdiğim karşımı çok severke kullandım ve bitirdim. İlk fırsatta tekrar yapacağım. Bu arada kullandığım el kremleri ve balmlar bunun yerini tutmadı. Kuru turnaklarınız ve tırnak çevreniz varsa tavsiye ederim.


Figs & Rouge Cherry Blossom El Kremi: Su gibi hafif, kokulu, hoş bir el kremiydi. Başta alışamamıştım ama sonra hafifliğini çok sevdim. Tam iş yeri için Tekrar alacağım. Detaylar için BURADAN.

Oral-B Pro-Expert Hassas Dişler İçin Diş İpi: Kullanabildiğim 2 diş ipi var; biri de bu ve favorim. Yedeği vardı onu hemen açtım. Düşünmeden tekrar tekrar alırım, indirimli bulursam stoklarım. Yazısı ŞURADA.

İpana 3 Boyutlu Beyazlık Extra Fresh Dişmacunu: Ekstra ferah olan macunlar genelde mentolle ağzımı yakar ve benim için kullanmak eziyet olur. Bu macunun nanesi keskin değildi, naneli şeker gibiydi, sevdim. Temizliği de gayet iyi. Yalnız biraz aşındırıcı, hassas dişlere göre değil. Arada ekstra temizlik için kullanmak en güzeli.

Kamill Klasik El Kremi: Çantada taşımak için aldığım bir krem. Kokusu hoşuma gidiyor, performansı iyi. Daha önce de bitirmiştim, başka minik boy kremlerle Kamill'leri döndürüp dolaştırıp kullanırım. Bu kremin ve yoğun versiyonun yorumları BURADA.


Cettua Yağ Emici Mendil: Kağıt mendilden farkı ne bilmiyorum, mantığını da anlamıyorum ama bana daha etkili geliyor. Cildi kat kat pudraya bozmadan, makyajı bozmadan matlaştırmanın en güzel yolu. Yalnız bu tip ürünlerin birbirinden farkı olduğunu düşünmüyorum; ha Shiseido ha Cettua. Bu markayı veya başka bir ucuz alternatifini yine alacağım.

Orkid Infinity Normal Hijyenik Ped: Her ay biten bir ürün ama yer vermiyorum. Bu sefer piyasaya nispeten yeni çıkan ve yaklaşık 10 liralık fiyatıyla el yakan Orkid Infinity'den bahsedeyim, belki merak edenler denemek isteyenler vardır dedim. Fiyatı gerçekten yüksek, ben merak edip indirimden almıştım. Gayet rahat, delikleri sızdıracakmış hissi verse de sızdırmayan, bu kanallar sayesinde kanı hemen alt katmanlara hapsettiği için ıslaklık hissini de azaltan bir ürün. Sevdim ama bu fiyata almam, Kotex'i tercih ederim. 

Ivır zıvırlar: Benri Makyaj Düzeltme Çubuğu güzel fikir ama pamuklu çubuklardan bir fazlasını göremedim. Çok daha ucuza  kulak için olan çubuklardan almaya devam edeceğim. Apaks Disk Pamuk, her ay 1 tane mutlaka!  

5 yorum:

  1. Oooo baya bitirmişsin vala tebrik ederim:)
    Figs&Rouge un el kremi L'Occitane'ın tüpteki el kremleri gibi mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke her ay bu kadar ürün bitse :D Maalesef L'occitane'ın el kremlerini kullanmadım. Ona benziyor mu bilmiyorum.

      Sil
  2. selam bloğunu tesadüfen gördüm ve geldim ben de beklerim :) kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Üye oldum, yazılarını bile gözden geçirdim. Takip ediyorum :)

    YanıtlaSil