28 Ekim 2014 Salı

Yolda Bitenler

Eylül ayım yollarda geçti, tam bir ay evden uzaktaydım. Yanıma denemek veya bitirmek istediğim ürünleri almıştım. İster istemez düzenli şekilde kullandım, iyi oldu. Yalnız iş yazmaya gelinde bir türlü yazamadım. Ekim ayında bitirdiklerimi yazmaya yaklaştığım şu günlerde işte işte az da olsa yolda bitenler:


* Clinique Liquid Facial Soap: Detaylı yorumlarımı ŞURADA yapmıştım. Güzel köpürüyor, cildi iyi temizliyor. Hatta biraz fazla iyi temizliyor, cildi kurutuyor. Fiyatını da düşününce bir daha alacağım bir ürün değil. Ancak cildim çok yağlı olursa veya minik boylarını bulursam seyahatlerde kullanırım.

* Watsons Diş Macunu: Bu alışverişte aldığım bir seyahat setinin içinden çıkmıştı. Şeftali aromalı, mentollü, bol köpüren, granülsüz bir macundu. Tadına bile bir süre sonra alıştım ama yeterince temizlemediğini düşünüyorum. Ancak idareten kullanılabilecek bir ürün. Tek satılsaydı da almazdım.

* Isana Oje Çıkarıcı Mendil: Bir pakette 10 tane tek tek paketlenmiş oje çıkarıcı mendiller bulunuyor. Mendillerin turnakları nemlendirme özelliği de var. Gerçekten de elde yağlı bir his bırakıyor ve elleri çok kurutmuyor. Yalnız mendiller çok çabuk kuruyor ve iddia ettiği gibi bir mendille on tırnağı da silmek pek mümkün değil. Koyu renk ojeler uğraştırabilir. Yine de kısa yolculuklarda pratik bir çözüm. Asetonun dökülüp çantadaki her şeyi mahvetmesi riski ve ağırlığı yerine bu mendilleri tercih ederim.

* Alouette Islak Tuvalet Kağıdı: Bir pakette 15 tane tek tek paketlenmiş, aloe veralı ve parfümsüz ıslak tuvalet kağıdı bulunuyor. Tam seyahate uygun çok çok beğendiğim bir ürün oldu. Taşımak kolay, kuruma riski yok, parfümsüz olduğu için garip bir kokusu var ama afedersiniz mis kokulu bir ortamda kullanmıyoruz zaten. Sık sık alacağım bir ürün. Siz de Rossmann'dan alabilirsiniz.



* Alverde Nutri-Care Saç Kremi: Argan ve badem yağlı, kuru ve yıpranmış saçlar için, temiz içerikli bir ürün. Daha önce argan yağlı bir ürün kullanmamıştım, kokusu fındık ailesinden bir şeyi andırıyordu pek de hoşuma gitmedi. Klasik saç kremindense vücut losyonuna benzer bir yapısı vardı. Avuç avuç sürdüm ama yine de saçımda varlığını hissedemedim. Elbette krem kullanmadığım zamana kıyasla saçlarım daha yumuşaktı ama diğer saç kremlerine göre bir artısını görmedim. Tam bitmeye yakın bıraktım, bir daha da almam.


* Eklips Cam Törpü: Buradaki yazımda anlattığım alışverişimde almıştım. Bir yıl olmadan kullanılmaz oldu. Tamam çok ucuzdu ama haftada bir kullanmayla bu kadar kısa sürede kelleşip dümdüz olacağını düşünmemiştim. Bir daha almam, yerine kağıt törpü aldım mis gibi.

* CadeaVera Klarende Maske: Sivilce karşıtı, genç ciltlere özel, uygun fiyatlı bir makeydi. Çayağacı yağı ve beyaz kil içerdiğini görünce hemen atladım aldım. İki paketi de kullandım ama iki seferde de cildimde yanma hissi oldu, yeterince yüzümde tutabilseydim belki de faydalı olacaktı ama bana göre değilmiş.

* Ivır zıvırlar: Babydream ıslak mendil; dokusu güzeldi, aylarca kurumadı, bıraktığı his hoştu, içeriği temizdi, çok memnun kaldım. Elbette Apaks pamuk, ucuz ve güzel.  Hipp ıslak mendil; Babydream gibi yine bebeklere özel temizlik amaçlı ıslak mendiller gayet güzeldi.

6 yorum:

  1. Alouette hep çantada olabilecek bir ürünmüş. Hiç duymamıştım. Yarın Rossmann indiriminde ziyaret edecektim, görürsem alıvereyim. Bir gözlük bezlerini bir de bunu hep çantadan ayırmam artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir-iki tanesini makyaj çanyamda tutuyorum. Çok pratik ve güzel. Ben de yeniden almalıyım :) Gitmişken Rossmann'ı iyi karıştırmak gerek, böyle değişik ürünler oluyor.

      Sil
  2. Cadeaveranin bir baska maskesi benim favorim, yine beyaz killi olan, cay agaci ürünlerini genelde hic almiyorum cünki ne zaman aldiysam begenmedim, kokusuda garip geliyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam adı ne acaba o maskenin? Birkaç hafta sonra tekrar gideceğim bu sefer ondan alırım.

      Sil
  3. ıslak tuvalet kağıdıyla ilgili yorumunu çok irdelemeden anlatsadın keşke yorumlarında çok irdeleyerek anlatıyorsun karşındaki kişi bizzat bu durumu yaşamış gibi oluyor. Bu yeteneğini güzel durummları anlatırken kullanmalısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok da garip bir şey yazdığımı sanmıyorum, bunlar hayatın gerçekleri :)

      Sil