19 Temmuz 2016 Salı

Modaya Uygun Mayo Seçimi



Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte plajlara adım atmadan önce vücuduna güvenerek giyebileceğin bir mayo seçimi gerçekleştirme ihtiyacı doğuyor. Sezonun trendlerini yansıtan koleksiyonlar arasında yer alan birbirinden farklı mayo ve bikini modelleri arasında seçim yapmak hayli zor görünüyor. Ancak seçim esnasında sana kolaylık sağlayarak, doğru vücut hatlarına ulaşmana yardımcı olacak birçok detay bulunuyor.
Tasarımcılar, her sezon yenilenen modanın ruhuna uygun bir mayoya sahip olmak için, çıkacağın alışverişte dikkat etmen gereken birkaç öneri sunuyor. Modaya uygunluğunun yanı sıra vücut kusurlarını gizleyebilecek bir mayo seçimi yapmak, plajlarda estetik bir görünüm kazanmana yardımcı oluyor. Farklı vücut tiplerine uygun kalıplarla desteklenerek, özel desen ve kumaşlar ile hazırlanan mayo ve bikini koleksiyonları, her türden zevke yönelik birbirinden farklı modeller barındırıyor. Tek yapman gereken ise vücudunu tanıyarak, bir yandan kusurlarını gizlerken diğer yandan vücudunda sevdiğin bölgeleri ön plana çıkaracak doğru mayoyu seçmek.
Doğru mayo seçerken en çok yakınılan durumların arasında, kış aylarından kalma fazla kilolar ve küçük göğüsler yer alıyor. Kiloluysan veya göbek bölgende fazlalıkların varsa, ufak bir renk oyunu sayesinde fazlalıklarını kamufle etme imkanı bulman mümkün. Seni olduğundan daha kilolu gösteren açık renk mayolar yerine koyu tonlar arasından seçim yapmak son derece faydalı duruyor. Aynı zamanda beli ince gösteren şeritli mayolardan yana seçim yaparak, desenler yardımıyla daha zarif görünmen mümkün hale geliyor. Büyük beden giyiyorsan bikini modelleri arasında seçim yaparken tercihini yüksek kesim bikini altlarından yana yapman seni vücudun ile uyumlu bir sonuca ulaştırıyor.
Göğüslerin küçükse, tasarımcılar, straplez modelleri rahatlıkla giyebilmenin verdiği avantaja sahip olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, göğüslerini olduğundan iri göstermek adına başvurulabileceğin birkaç desen ve kesim oyunu bulunuyor. Göğüs bölgesinde parlak renklere, geometrik desenlere ve çiçek desenlerine yer verilen modeller bu vücut tipine sahipsen sana oldukça uygun görünüyor. Aynı zamanda son derece canlı ve şık bir görünüm sağlayan fırfır ve püskül detayları, dolgun bir görünüme ulaşmana yardımcı olarak, senin için son derece kurtarıcı bir seçenek haline geliyor.
Kusurları gizlemeye yardımcı olması ve kendine has asaleti ile sık tercih edilen renkler arasında bulunan siyahın yanı sıra, son derece canlı renklere sahip modeller yeni sezon koleksiyonları arasındaki yerini alıyor. Turkuaz renginin ön plana çıktığı en son moda trendleri arasında bronzlaşan tenine vurgu yapacak rengarenk seçenekler bulunuyor. Birbirine uyumlu renkler ile etnik desenlerin buluşturulduğu mayokiniler ise kendine has bir tarz yakalamak istemen halinde dikkatini çekebilecek modeller arasında yer alıyor. Plajın gözdesi olmak isteyen, iddialı modellere tutkun biriysen yeni sezonda sana sunulan bir diğer seçenek de üzerinde hayvan deseni olan baskılı mayolar. Sevimli veya cazibeli bir görünüm yaratmaya elverişli olan bu modeller ile fark yaratacaksın.

Sezon trendlerinde mayo ve bikini modellerine şıklık katan ayrıntılar arasında tül ve dantel detayları da yer alıyor. Zarafetin simgesi haline gelmiş olan danteller ile plajda da şıklığından ödün vermemen mümkün. Mayoların çeşitli yerlerine eklenen tül detayları ise yarattığı farklı hava ile görünümüne gizem katıyor. Plaj şıklığını tamamlayıcı bir aksesuar olarak kullanabileceğin bolero modelleri de koleksiyonlar arasında göze çarpıyor. Sahip olduğu çeşitli renkleri, farklı desen ve formları sayesinde vücudunun zarafeti ile estetiğini ön plana çıkaracak olan modeller arasından, mayona uygun bir seçim yapmak son derece kolay. Doğru yapılmış seçimlerle tamamlanan bir alışverişin ardından, senin için geriye plajlarda modaya uygun, şık bir görünüm sergilemek kalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder